Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Moscow mule drinks pakkeMoscow mule drinks pakke
249,00 kr

Pris som konfigureret: 199,20 kr

Varenummer: Cock-0022

Moscow mule er en drink, lavet på vodka, ingefærøl (gingerbeer) og limejuice. Den serveres i et gammeldags metal krus, med knust is, lime skive og mynte.
Moscow mule, blev opfundet af tre desperate mænd, der hver især havde lavet tre dårlige investeringer, de ikke kunne slå igennem med, på det amerikanske marked. Denne ene mand havde investeret i vodka, som man anså for at være en russisk drik, og absolut ikke noget man drak som amerikaner. Den anden havde investeret i ingefærøl. Den sidste havde investeret i kobber krus.
De blandede alle produkterne, og til sidst fandt de på navnet Moscow Mule. Tilsyneladende blev Moskva brugt på grund af amerikanernes tendens til at forbinde vodka med Rusland, og Mule blev føjet til navnet, fordi ingefærøllen gav et "kick" af smag. 

Kalinska imperial vodka - 70 cl   +0,00 kr
Limesaft ponte sisto - 1 liter   +0,00 kr
Old Jamaica Ginger Beer - 33 cl   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 199,20 kr

 
Beskrivelse

DetaljerMoscowmule drinksopkrift


4,5 cl Vodka
2 cl Frisk presset lime saft
10 cl. Ginger Beer 
3-5 Lime både
3-6 Mynteblade


Kom isterninger i dit krus
Kom vodka i dit krus
Pres din lime ned i dit krus
Top med gingerbeer
Rør forsigtigt rundt med en cocktail ske.
Pynt med mynteblade og en læg den presset lime båd ned i dit krus


Se flere opskrifter med vodka her

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 5-10 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?