Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Ocho blanco tequilaOcho blanco tequila
285,00 kr
Varenummer: 800-008

Ocho blanco tequila er en fantastisk silver tequila lavet på agaveplanten. En silver / blanco tequila har ikke lægget mere end 60 dage, og der er derfor den er helt klar i farven. Navnet La laja har den fået efter en sten som findes i overflod på området som agaveplanten er dyrket på. Marken ligger ca. 2 km. Øst for La Alteña destilleri og dets højde spænder fra 2070 meter til 2097 meter over havets overflade. Denne tequila smager FANTASTISK sammen med artisan agave tonic.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerT & T - Tequila og tonic

Fyld et highball med isterninger
Klem en halv lime ned over isterninger med en lime presser, kom bag efter den klemte halve lime ned i glasset
Kom 5 cl. Ocho blance la laja tequila i glasset
Top en en halv Artisan agave tonic

Vi er sikker på at dette bliver et hit. Det smager frisk og lækkert og er en utrolig god hvis du er kørt lidt død i gin og tonic. Den er super nem at lave.


Hvad er Agave?

Det er agave, der giver tequila sin unikke smag. Der er en række forudsætninger, der skal være opfyldt, før tequila kan certificeres. Den anvendte agave-sort kan kun være den blå Weber tequila-sort. Dyrkning af agave og produktion af tequila kan kun ske i et afgrænset område. ( ligesom tilfældet med cognac) Det skal destilleres mindst to gange, og det skal produceres under streng kontrol af CRT - Tequila Regulatory Council.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.