Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Philibert Creme de framboise hindbær likør 16% - 70 cl.Philibert Creme de framboise hindbær likør 16% - 70 cl.
165,00 kr
Varenummer: 400-018

Likør med hindbær smag - Creme de framboise den bedste fra Philibert


En fantastisk, frisk likør med hindbær smag fra Philibert - Creme de framboise har en fantastisk dyb smag af modne hindbær som ender ud i skønne noter af sort te. En klassisk hindbær likør med et hav af anveldelses muligheder


Info:
Glasflaske
Låg: Kork
Farve: Lyserød
Alkohol: 16 %
Indhold: 70 cl 


Tip: Kan nydes rent, eller over vanilje is - Se drinks opskrifter med Philibert creme de framboise hindbær likør længere nede i beskrivelsen.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvad er Creme de fraimboise?

Når du vælger en likør med navnet "Creme de" - Indeholder disse likør som min 250 g sukker pr. liter - Så det er en sød lille sag der kan give din nogle fantastiske drinks og cocktail med sødme i.


Drinks opskrifter med Creme de framboise - Hindbær likør

Hindbær vodka
  • 2 cl. Philibert creme de framboise - hindbær likør
  • 2 cl. Vodka
  • 3 cl. frisk presset lime
  • 2 spek. Rørsukker
  • Top med gingerbeer
  • Rosmarin og rørsukker muddles i et lowballglas - Tilsæt isterninger og dine ingredienser og top til sidst med gingerbeer
Champagne cocktail:
  • 1 cl. Creme de framboise
  • Top med Champagne 
  • Serveres i et afkølet flute glas.
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister