Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Pierre Ferrand 10 generations cognacPierre Ferrand 10 generations cognac
389,00 kr
Varenummer: 600-001

Pierre Ferrand 10 generations er en stor hyldest til de 10 generationer i Ferrand-familien. Pierre Ferrand har arbejdet med den ædle drik i Grande Champagne siden 1630. Cirka 20% af denne blend (cognac) er lagret på fade der tidligere har indeholdt Sauternes, en Frankrigs mest berømte og kendte dessertvin. Dette giver cognacen en elegant sødme, som harmonerer skønt med kraften fra de 46% alkohol som cognacen indeholder. Serveringsforslag: Kan drikkes rent, efter et godt måltid, eller evt. i cocktails. Farve: Lys gylden. Duft: Ristede nødder, friske ferskner og lynghonning. Smagsnoter: Blød og rund med smag af abrikoser og en diskret honningagtig sødme. Alkohol: 46% Indhold: 50 cl.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerDrinksopskift på Pierre Ferrand 10 generations

4 cl. Pierre Ferrand 10 generations
0,5 cl. 1883 Routin rørsukker sirup
2 Dash Angostura bitter

Rør alle ingredienser sammen, serveres i et lowball glas med en stor isterning.


Hvad er Maison Ferrand?

Maison Ferrand, anført af spiritus-guruen Alexandre Gabriel, er firmaet bag nogle af de mest essentielle cognac, rom og gins i det moderne spirituslandskab. Maison Ferrand står bag kendte mærker som Plantation Rum og Citadelle Gin. Desuden produceres en række luksus likører, hvor vi især er blevet stor fan af deres curaçao tripel sec, som har vakt stor begejstring i cocktailbarer verden over. Firmaet favner bredt, men fælles for hver en dråbe er en urokkelig dedikation til kvalitet.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?