Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Pina Colada drinkspakkePina Colada drinkspakke
285,00 kr

Pris som konfigureret: 228,00 kr

Varenummer: Cock-0003

Pina Colada drinkssæt - Cocktail pakke med alt du skal bruge til en cremet pina colada. Piña Colada er kendt som den officielle drink i Puerto Rico og er perfekt til alle festlige lejlighed, eller bare en helt almindelig onsdag hvor det regner. Det er en skøn, cremet og eksotisk tiki cocktail. Og hvis det stod til os, drak man denne cocktails af friske kokosnødder hver dag. Du kan mixe 10-12 drinks med denne cocktail pakke.
Tip: En pina colada serveres i et hurricane cocktailglas, se det her.

Plantation 3 stars hvid rom 41,20% - 70 cl.   +0,00 kr
Coco Lopéz Kokoscreme - 425 g   +0,00 kr
Ananasjuice - 1 liter   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 228,00 kr

 
Beskrivelse

DetaljerSådan laver du en perfekt Pina Colada:

3 cl. Hvid rom
3 cl. Kokoscreme
9 cl. Ananas Juice
Isterninger

Alle ingredienserne hældes i en blender. 
Blend indtil du har en ensartet tyk masse. 
Servere drinken i et Hurrican glas, pynt med en skive ananas og et bambus sugerør.
Bør altid nydes i solskin, og med sand mellem tæerne.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?