Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Plantation mørk orginal rom 40% - 70 cl.Plantation mørk orginal rom 40% - 70 cl.
189,00 kr
Varenummer: 200-006

Plantation mørkrom - Perfekt til dark n' stormy


Denne mørke rom fra Plantation er sammensat af en Barbados rom, der har lagret i 1-3 år, og en 10-15 år gammel rom fra Jamaica, her efter er blendet efter lagret på cognac fade, hvilket resultere i en utrolig smag fuld o mørk rom der er fantastisk til tiki cocktails, men også til at nyde rent.


Farve: Dyb rødbrun
Dufter skønt af: Kamramelliseret sukker, kanel og nellike
Smager fantastisk af: En cremet og fed rom, med noter af rosiner og kirsebær, som ender i en tør citrus smag
Låg: Skrue
Alkohol: 40 %
Indhold: 70 cl.


Tip: Se vores udvalg af ginger beer

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvad er en dark n' story?

Darkn n' stormy, er en utrolig frisk og vild drink, som er rigtig nem at lave. Den er lavet på ingefær sodavand, og kan virkelig blive stærk, hvis du vælger den rigtige variant. En dark n' stormy serveres altid i et lowball cocktail glas.

Et lowball glas, er et lavt glas, som kan bruges som almindeligt drikkeglas, whisky om rom glas. Det er super anvendt på cocktail bare og fås både med og uden struktur.


Sådan laver du en Dark N' Stormy:

  • 4 cl. Mørk rom
  • Saften fra en halv lime
  • Top med ginger beer (ingefær sodavand)
  1. Fyld dit lowball drinksglas med isterninger
  2. Pres saften fra din lime ned i dit cocktailglas med din lime presser
  3. Afmål 4 cl. rom med din jigger
  4. Top med gingerbeer og omrør med en barske
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?