Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Radius Distillery batch No. 0038 - Navy strengthy ginRadius Distillery batch No. 0038 - Navy strengthy gin
349,00 kr
Varenummer: 500-019

Danske Radius Distillery Batch 38 er en gin fra Orremandsgård på Sydsjælland (Præstsø). Den er lavet på et efter moderne standard lille, men utroligt velkomponeret udvalg af botanicals: enebær, irisrod, humle og kvIntens, men balanceret, stadig blød og med underliggende noter fra irisrod.an, som hver især bidrager med deres særlige præg til ginnen. Især humlens lækre citrusnoter går smukt igennem, uden den bliver bitter. Denne gin er fantastisk i en dry martini, men også som en klassisk gin og tonic.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 
Indeholder: 50 cl. Alkohol: 43% Farve: Klar. Duft: En virkeligt fristende duft vælter op af glasset. Humlen giver flotte, friske citrusnoter og enebærret står klart og tydeligt i front.
Smagsnoter: God intensitet i smagen. Føles sprød og klassisk, men også spændende, med et lækkert samspil mellem humle, enebær og kvan. Land: Danmark Region: Sjælland Flaske: Glas Låg: Prop Produkttype: Gin


Hvad er en navy strenght gin?

Der er en uenighed om den præcise definition på en navy strenght gin. Der er uenighed om, hvorvidt alkoholprocenten skal være på minimum 54,5% eller lige over 57%. Men de fleste producenter laver i dag deres gin på minimum 57% alkohol, når vi taler Navy strenght. 

Værd at vide om navy strenght gin

Navy strenght gin stammer fra England, og vi skal helt tilbage i der 18. århundrede, hvor gin havde en stor popularitet i den Engelske flåde.
Ginnen var så populært at der eksisterede en lov, som dikterede at der skulle være en vis mængde gin ombord på hver af flådens mange skibe – Hvilken arbejdes plads!
Nogle havde svært ved at deles og fyldte derfor de halvfyldte gin flasker op med vand, og det fandt de kære sømænd sig ikke i.
De fandt ud af at man kunne væde den sorte krudt med gin, og hvis krudtet kunne antændes, var ginnen ikke fortyndet.
Derfor kom kravet at navy strenght gin skulle have en alkoholprocent over 57%

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister