Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Rom og cola, cuba libre drinkspakkeRom og cola, cuba libre drinkspakke
265,00 kr

Pris som konfigureret: 265,00 kr

Varenummer: Cock-0012

Rom og cola, også kendt som Cuba Libre, Denne drinkspakke indeholder en ny og spændene udgave med Artisan mørke røget cola. Det er en perfekt ledsager til mørk spiritus, da den giver en utrolig overraskende smagsdybde, som virker meget tør. Den indeholder 15% mindre sukker end en Coca cola, og det gør at din Cuba libre ikke drukner i sødme.
Mount gay Eclipse rom, er en klassisk Barbados rom. Den har skønne smags noter fra både, mandler, mokka, vanilje og en smule banan. Hvilket gør den ret eksotisk.

Bacardi Carta Oro Rom 40% - 70 cl   +0,00 kr
Artisan røget cola 20 cl. - Ink. pant   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 265,00 kr

 
Beskrivelse

DetaljerCuba Libre, hvad er det?

Cuba Libre er en simpelt drinks lavet på tre ingredienser. Drinken stammer fra Cuba, og betyder, frit cuba. Drinken består af mørk rom, cola og limesaft.
Den er en sød drinks, men hvis du anvender Artisan cola, får du en ny og mere spændene tør smags oplevelse.  


Cuba Libre opskrift

4 cl. Mørk rom
1 cl. Limesaft, gerne friskpresset - Se vores saftpressere her
Artisan cola
Isterninger

Fyldt et highball glas med isterninger, tilsæt 4 cl. mørk rom, og limesaft.
Top med artisan røget cola, og pynt med en skive lime.

Tip: Du kan benytte 1883 lime cordial, hvis det skal være ekstra hurtigt og nemt.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?