Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Spiritus pakke til drinks og cocktailsSpiritus pakke til drinks og cocktails
1.200,00 kr

Pris som konfigureret: 1.200,00 kr

Varenummer: Cock-0016

Vi har gjort det nemt for dig, og samlet de bedste af de bedste spiritus flasker til alle de klassiske drinks og cocktails. Alle flasker i denne pakke, synes vi er et must i en bar, til en god fest eller til dit barskab, da du kan lave så utrolig mange gode drinks og cocktails med disse flasker.
Pakken indeholder 6 flasker spiritus
1 x Mørk rom, 1 x Gin, 1 x Vodka, 1 x Prosecco, 1 x Tequila og 1 x Whisky


Du kan få en masse inspiration til drinksopskrifter her. Hvis du følger linket, finder du også mere info om hver enkelt flaske.

 
Beskrivelse

DetaljerDrinksopskrifter med tequila

De fleste forbinder tequila med salt, citron og en bytur, som de gerne havde været foruden - og det er en skam. Tequila er nemlig premium spiritus på højde med cognac og whisky.

Tequila er en af de eneste spirituosa på markedet, som har en tydelig smag af dens grundprodukt - nemlig agaven. Det tager som minimum at producere hvilken som helst tequila, da agaveplanten bruger mellem 5-10 år på at modnes.

Tequila er generel god at mixe med citrusfrugter, som fx appelsin, lime, ananas og citron, som alle giver tequilaen en rigtig god rund eftersmag. Som sagt er tequila lavet på agave, så hvis du ønsker en alkoholfri drink med tequila smagen, så kan vi varmt anbefale at du blot udskifter tequila med agavesirup.


Drinksopskrifter med vodka

Vodka er en klar spiritus på mellem 30-60 % alkohol, og den indgår i et hav af drinks og cocktails. Vodka - drikken der kan få dig til at tale flydende russisk - og selvom man skulle tro at den stammer fra Rusland, så ved man det faktisk ikke helt.

Vi har samlet de bedste og mest klassiske drinksopskrifter med vodka. Det kan være svært at udvælge sine favoritter, så vi har udvalgt lidt forskelligt alt efter om du er til den originale og kendte drink fra Sex and the City serien Cosmopolitan, Long Island Iced Tea eller den populære Moscow Mule.

Se alle vores opskrifter på drinks med vodka.


Drinksopskrifter med rom

Der findes flere forskellige typer af rom, fx hvid rom og mørk rom samt årgangsrom. Den hvide rom bruges ofte i drinks, men enkelte producenter laver også så god Blanco rom, at den kan nydes rent. Den mørke rom drikkes som udgangspunkt rent, men kan også blandes som drinks. Den mørke rom har oftest mere karakter og rund fylde. Årgangsrom er lagret i mange år, medmindre der er tale om Single Barrel, så vil rommen være et blend af forskellige rom.

Når du laver drinks med rom, så er det generelt en god idé at mixe med tropiske ingredienser som citrusfrugter, mynte og ingefær. Alle tre ingredienser fungerer rigtig godt med rom og bringer kun de bedste noter frem i dem. De fleste af vores romopskrifter kan også bruges med Cachaca, som er en brasiliansk spiritus, der minder om rom.

Se alle vores opskrifter på drinks med rom.


Drinksopskrifter med gin

Gin er en destilleret alkoholisk drik, der skal være lavet på enebær. I henhold til EU-regler findes der 4 typer gin; Spiritus med enebær smag, gin, destilleret gin og London Gin. I dag kan vi især takke den gode gamle Hendricks for at gin har den status som den har i dag - Det er in at drikke gin, og det er der en god grund til.

Der er et hav af muligheder når det kommer til blanding af gin. Du kan både nyde den med lemon sodavand eller tonic, eller bruge den i mange forskellige spændende cocktails. Hvis du er af den type, der mener at gin smager af gran, så skal du gøre dig selv den tjeneste at gå på gin eller cocktailbar og få en vellavet cocktail - For gin kan bare så meget og er en fantastisk spiritus.

Se alle vores opskrifter på drinks med gin.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.