Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Scrappy lime bitterScrappy lime bitter
199,00 kr
Varenummer: 910-014

Scrappy’s bitters med lime smag er en cocktail bitter lavet af friske, økologiske limes. Cocktails lavet på citrus, især lime er en must i mange klassiske og nye cocktails. Den fungerer dog utroligt godt i cocktails lavet med gin, vodka, hvid rom, tequila og mezcal, og alt hvad der trænger til et pift af citrus, så lad bare fantasien få frit løb. Bitters er ikke bare en ingrediens i klassikere som Old Fashioned og Manhattan, de er også en genvej til helt nye smage og dyb kompleksitet i din drink. Den ekstra dimension, som bitters kan give en cocktail, har affødt kælenavnet ”bartenderens salt og peber”. Et par dråber i en gin og tonic, for eksempel, kan ændre oplevelsen drastisk!
Serveringsforslag: Bruges i meget små mængder i cocktails, gin og tonics eller danskvand.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: Farve: Gul Duft: Livlig og frisk smag af citrus frugter. Smag: Intens smag af friske lime Indeholder: 15 cl. Alkohol: 49,10% Låg: Skruelåg Flaske: Glas Land: USA Region: -


Drinksopskrift med lime bitter

3 cl. Vodka
0,5 cl. 1883 routin rørsukker
1,5 cl. Tør Vermouth
3-4 dash Scrappy's lime bitter

Shakes i en shaker og serveres i et cocktail glas

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.