Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Spritz aperitif drinkspakkeSpritz aperitif drinkspakke
229,00 kr

Pris som konfigureret: 183,20 kr

Varenummer: Cock-0010

Skøn sommer aperitif - Velegnet som velkomstdrink, eller som starter til en god middag.
Aperitif nydes altid før et måltid, og gerne med kiks, chips eller oliven til. Navnet stammer fra Latin, og det betyder ”åbne”. Altså åbner drinken dit kommende måltid. Man forbinder især denne skønne lyserøde mousserende drinks med Italien. Drinken kendes også som aperol spritz, men vi er virkelig blevet glad for Rondo, da smagen er lidt mere naturlig, og sødmen er mindre påtrængende.

Diligo prosecco ekstra dry   +0,00 kr
Rondo aperitivo biostilla aperitif   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 183,20 kr

 
Beskrivelse

DetaljerOpskrift på spritz:

5 cl. Rondo
5 cl. Prosecco
Serveres i et stort rød eller hvidvins glas fyld med is - Pynt med en skrællen fra en appelsin
Hvis du synes den bliver for kraftig kan du evt. toppe op med dansvand

Pakken indeholder: 

1 x Rondo aperitivo biostilla
Rondò Aperitivo Bio er en økologisk bittersød likør fra Sydtyrol. Den er lavet på udtræk af økologiske frugter og urter og tappet ved 15% alkohol. Rondò lever til fulde op til navnet aperitivo, for den er oplagt at nyde før maden, blot med danskvand eller i en klassisk spritz. Vi synes faktisk den gør det væsentligt bedre end den mere kendte Aperol. Smagen er lidt mere naturlig, og sødmen mindre påtrængende.
Info: 
Farve: Orangerød Duft: Lækker duft af appelsin og citronskal, rabarber og røde bær. Smag: Smagen er frugtig og flot balanceret mellem sødme og en mild bitterhed. Indeholder: 70 cl. Alkohol: 15% Låg: Skrue Flaske: Glas Land: Italien Region: Bolzano Type: Aperitif

2x Diligo prosecco extra dry er en mousserende vin
Mouserrende Vin fra ItalienVinen er lavet på Glera druen Nydes afkølet gerne ved 8-10 grader, eller som aperitif, og til skaldyr. 
Info: 
Farve: Strågylden med grønligt skær. Duft: Fin og charmerende duft af lime, nektarin og hvide blomster. Smagsnoter: Elegante, cremede bobler og noter af stenfrugt, citrus, melon og honning. Et touch af sødme uden at miste friskheden. Alkohol: 11%. Indeholder: 0,75 cl

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?