Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Tapatio tequila blancoTapatio tequila blanco
229,00 kr
Varenummer: 800-005

Tapatío silver tequila er lavet på 100% agave. Det er tequilamesteren Carlos Camarena som står bag produktionen på denne tequila på destilleriet La Altenã i Jaliscos højlandet. Dette er helt klassisk tequila, og den smager præcis som en god blanco bør smage, med noter af mynte, bagt agave, peber og lime. Tapatío Blanco kan nydes rent, men drop citron og salt, det er den for god til. Du kan også med fordel anvende den i en margarita. Farve: Klar. Duft: Frisk af lime, frisk mynte, cedertræ og fine små hints af anis. Smagsnoter: Frisk og spicy med noter af bagt agave, peber, ægte kanel og et let sødmefuldt strejf af hvid chokolade.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 

Fremstillet på agave
Indeholder: 50 cl.
Alkohol: 40 %
Oprindelses land: Mexico
Skruelåg


Tips om tequila du måske ikke vidste.

  1. Tequila er lavet på agaveplanten, og ifølge forskere, kan sukker arterne i agaveplanten, være forbundet med vægttab.
  2. Ormen kom til i 1940, men ikke i den klassiske tequila, men i fætteren Mezcal. Man markedsførte ormen, med at den havde magiske kvaliteter og var elskovs fremmende.
  3. For at tequila, må kalde sig tequila, skal det være produceret i staten Jalisco i Mexico. Det skal også være lavet på 100 % blå agave. anvendes andre typer agave bliver spiritussen kaldt Mezcal
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.