Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Sommerferie uge 27+28
Forvent 3-5 hverdags levering

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Tiscaz tequila gold 35% - 70 cl.Tiscaz tequila gold 35% - 70 cl.
159,00 kr
Varenummer: 800-004

En klassisk gold tequila fra Mexico - Fræk design, knald god smag, virkelig god pris!


Tiscaz er en ægte mexicansk gold tequila - Få fuld valuta for pengene, denne tequila er lavet på agave fra Jalisco området i mexico. Har en smuk let gylden farve, og en utrolig god smag af agave, frugt, vanilje og ikke mindst urter og peper. Etiketten er rå og har en utroligt frækt design. Trods prisen, er denne gold tequila en af vores favoritter - Kan nydes rent eller i en cocktail.


Info:
gold tequila
Indhold: 70 cl.
Alkohol: 35 % 
Låg: Skrue
Emballage: Glas


Tip: Se drinksopskrifter med gold tequila i beskrivelsen længere nede


  Fri fragt v. køb over 599,-
  3-5 hverdags levering grundet sommerferie
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerKlassiske srinks opskrifter med gold tequila:


Drinksopskrift på Long island iced tea

 • 2 cl. Tiscaz gold tequila
 • 2 cl. Mørk rom
 • 2 cl. Cointreau
 • 2 cl. Gin
 • 2 cl. vodka
 • 2 cl. 1883 Routin lime sirup
 • 6 cl. Sprite
 • 4 cl. Cola
 • Fyld et highballglas med isterninger - Tilsæt først spiritus, så sirup og sprite, og top til sidst med cola - Pynt med en lime skive. 

Orange margartia med tiscaz tequila gold:

 • 4 cl. Tiscaz tequila gold
 • 3 cl. 1883 Routin lime sirup
 • 2 cl. 1883 Routin rørsukker sirup
 • Fyld en shaker med isterninger, shake dine ingredienser - Strain over et cocktail glas fyld med isternigner og pynt til sidst med en skive appelsin. 

 

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister