Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Triple sec Pierre Ferrand dry curacao 40% - 70 clTriple sec Pierre Ferrand dry curacao 40% - 70 cl
275,00 kr
Varenummer: 400-007

Pierre Ferrand dry curacao tripel sec likør er lavet på brandy, cognac og den bitre skal fra ægte Laraha-appelsiner.
En fantastisk dry curacao likør som har helt igennem fantatsiske smag, med skønne noter af cremet og bittersød appelsin, hasselnød og marcipan. Pierre Ferrand har en fantastisk og dyb duft af orangeblomst, kandiseret appelsin, og lette, ristede egetræsnoter. En luksus likør der ikke kan sammenlignes med andre tripel sec likøre på markedet. Farven er gylden, og skyldes at den er lavet på både brandy og cognac.
Tip: Se drinks opskrifter længere nede i beskrivelsen

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo:
Farve: Lys, funklende gylden Duft: Orangeblomst og kandiseret appelsin med lette, ristede egetræsnoter. Smag: En cremet smag af bittersød appelsin, hasselnød og marcipan. Indeholder: 70 cl. Alkohol: 40% Låg: Skrue Flaske: Glas Land: Italien Region: Bolzano Type: Likør


Drinks opskrifter med triple sec likør

Ferrand Fizz:

5 cl. Pieerre Ferrand dry curacao
2 cl. Friskpresset lime
Danskvand
Appelsin som garnisher
Fyld dit drinks glas med siterninger, tilsæt din tirpel sec Pieerre Ferrand likør, din friskpresset limesaft, og top med danskvand. Pynt til sidst med en skive appelsin.


White Lady:
4 cl. Martin Millers london dry gin
3 cl. Pieerre Ferrand dry curacao
2 tsk. Rørsukker
2 cl. Frisk presset citronsaft
1 cl. Æggehvide
Alle dine ingredienser, fyldes i din shaker - Uden is. Shake kraftigt i min. 20 sekunder. Tilsæt nu isterninger og shake yderligere 15 sekunder, så din cocktail bliver kold. Skænk din cocktail i et smukt drinksglas, og pynt med peelet appelsin. Server straks.

Hvad er triple sec?

Triple sec er en likør (indeholder alkohol) med dejlig appelsinsmag. Den bruges i et utal af drinksopskrifter som f.eks. cosmopolitan og margarita.
Triple sec stammer helt tilbage fra 1800’er tallet, og blev skabt af Jean fra Frankrig.
Triple sec kan også nydes rent, eller over vanilje is.

Ønsker du ikke alkohol, har du mulighed for at få den gode smag, som sirup, 1883 Routin laver en fantastisk god en.

Grand Marnier og Cointreau triple sec likør

Rigtig mange kender de to gamle klassiske triple sec likører Grand Marnier og cointreau. Ens for alle disse produkter er at de er lavet på 3 forskellige citrusfrugter, deraf navnet triple.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.