Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Værtindegave, bloody mary drinkspakkeVærtindegave, bloody mary drinkspakke
385,00 kr

Pris som konfigureret: 308,00 kr

Varenummer: Pakke-04

En bloody mary er den en fantastisk cocktail, og en rigtig god vært og værtindegave.
Big Tom er en stærk tomat juice, smagen er lidt stærkere end andre Bloody Mary mixeres, og kan bedst beskrives som en "Hot" Bloody mary Mix. Den er blandet med en masse urter og krydderier så som: Selleri, nelliker, peber, chili, ingefær og sennep - Og meget mere.
Dåsen indeholder 15 cl. og der er nok til en cocktail i en dåse.
I pakken ses også 4 smukke cocktailglas. Glasset er tungt og ligger simpelthen så godt i hånden. 
Og så følger der selvfølgelig også en rigtig god vodka med fra Griffin som er en Premium engelsk vodka, der er filtreret gennem engelsk egetræskul, hvilket der giver den en herlig blødhed.

Griffin vault vodka   +0,00 kr
1 stk. Big Tom Bloody Mary Mix - Inkl. Pant   +0,00 kr
Arcoroc Islande Highball - 36 cl   +0,00 kr
Gaveæske med træuld   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 308,00 kr

 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 
Griffin vodka, Big tom bloody mary, Cocktailglas, Gaveæske


Hvordan laver man en bloody mary   

1 - 2 cl. Vodka
1 dåse Big Tom Bloody mary Mix.
Garnish med bladselleri.
Husk massere af isterninger!

Hvis du er rigtig rå - kan du tilføje 1 - 2 dash tabasco.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 5-10 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister