Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Valentin pakke, kærlighed til toValentin pakke, kærlighed til to
275,00 kr

Pris som konfigureret: 220,00 kr

Varenummer: Bland-17

Spar 15% frem til 14. februar - Start din Valentin date med et godt glas bobler.
Diligo prosecco extra dry er en mousserende vin fra Italien. Vinen er lavet på Glera druen Nydes afkølet gerne ved 8-10 grader, sammen med 1883 Routin kærlighedsfrugt sirup, får du en fantastisk sød og afrundet ”royal kir” som er en klassisk champagne drink.
I pakkes fås også to lang stilket champagneglas.

16 x Champagneglas, Pasabache Sidera   +0,00 kr
1883 Routin Lychee kærlighedsfrugt Sirup - 1 Liter   +0,00 kr
Diligo prosecco ekstra dry   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 220,00 kr

 
Beskrivelse

DetaljerHvad er Valentin?

Man kan elske, eller hade denne dag. Man kan synes den er det mest romantiske eller man kan synes det er noget importeret pis. Men dagen er der, om man vil det eller ej. Og hvornår så ikke nyde den med et godt glas bobler. Valentinsdag fejres hvert år den. 14 februar, og dagen er tænkt som en kærlighedsdag. Du kan skrive et personligt kort, til en der har hjulpet dig. Du kan give en plade chokolade til en du holder af. Eller du kan drikke et glas bobler med en du altid griner med.


Valentin royal kir drinks opskrift

2 cl. 1883 Routin kærlighedsfrugt
Top med mousserende vin 

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.