Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Whisky sour drinks pakkeWhisky sour drinks pakke
325,00 kr

Pris som konfigureret: 260,00 kr

Varenummer: Cock-0031
Whisky sour er en utrolig velsmagende og simpel drink at lave.
Den har få ingredienser, men den smager brand godt. Den er i familie med daiquiri og margarita, og kendetegnet på disse er at de er lavet på citrusfrugt, sukker og spiritus. Når du serverer en sour, skal den have et fint tyndt lag skum på toppen, dette skum kommer fra æggehviderne. Konsistensen er cremet og blød, og smagen af whisky mildnes af den sød og den syrlige balance fra saft og sukker.
Vi anbefaler at du bruger æggehvide fra et helt almindeligt æg da det giver et meget mere cremet og lækkert resultat. Men pasteuriseret kan også bruges.
 
Beskrivelse

DetaljerDrinks opskrift på whisky sour 

5 cl. Whiksy eller Bourbon
3 cl. Citron saft
2 cl. 1883 Routin rørsukker sirup
2 cl. Æggehvide'

Kom isterninger i en shaker - Vi anbefaler en boston shaker med glas, her kan du kigge igennem og følge med i din æggehvide.
Kom alle dine ingredienser i shakeren.
Shake grundigt, i mindst 20-30 sekunder.

Fyld et cocktail coupeglas eller et lowball / whisky glas med en stor isterning
Strain din drink over isterningen og pynt med en peelet citronskal og evt. cocktailkirsebær


Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?