Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

PLA Bionedbrydelige hvide sugerør 21 cm.- 150 stk.

PLA Bionedbrydelige hvide sugerør 21 cm.- 150 stk.

Pris: 99,00 kr

Special Price 68,75 kr

Varenummer: Sug-0014

PLA Bionedbrydeligt sugerør i hvid - 100% komposterbart - Miljøvenlige 


PLA sugerør i hvid - almindelige sugerør uden knæk, perfekt til highball glas - Bionedbrydeligt PLA sugerør er et bæredygtigt, bioplast materiale som er et miljøvenligt alternativ til traditionelle, engangsplastisksugerør. Disse hvide sugerør er lavet på komposterbart bioplastik og kan derfor ryge direkte ud sammen med dit bioaffald. Dette materiale kaldes PLA og står Poly Lactid Acid, som findes i majsstivelse. Er du typen der -hader- fornemmelsen af papirsugerør på dine læber, er dette sugerør et must!


Info:
Længde: 21 cm.
Diameter: 6 mm.
Antal i pakken: 150 stk.
Farve: Hvid
Matriale: PLA bioplast
Temparatur: Max 40° C.


Tip: Læs om PLA bio plast længere nede i beskrivelsen.

  Fri fragt v. køb over 499,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvad er PLA Bioplast - Historien bag

PLA bioplast blev udviklet helt tilbage i 1932 af den amerikanske kemiker Wallace Hume Carothers. Firmaet bag ham tog patent på produktet, og anvendte det til alt lige fra flasker, bestik og folie og sågar i den farmaceutiske verden. Den første naturbaseret plast fremstillet allerede tilbage i 1869 - Altså flere årtier før at den oliebaseret plast så dagens lys. Ja man kan undre sig, men således er dette ikke mindre sandt. Wallace Carothers er også manden der opfandt nylon - Så kan du blære dig lidt med den viden.

I dag er ordret PLA Bioplast ikke beskyttet, og må derfor også anvendes i produktion af andre produkter.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 2-4 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister