Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

1 stk. Big Tom Bloody Mary Mix - Inkl. Pant1 stk. Big Tom Bloody Mary Mix - Inkl. Pant
19,00 kr
Varenummer: Bloo-0001

Big Tom er en spicy tomat juice - Perfekt til Bloody Mary cocktails.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerBig Tom er en spicy tomat juice, perfekt til Bloody Mary.

Smagen er lidt stærkere end andre Bloody Mary mixeres, og kan bedst beskrives som en "Hot" Bloody mary Mix. Den er blandet med en masse urter og kryderier så som: Selleri, nelliker, peber, chili, ingefær og sennep - Og meget mere.

Dåsen indeholder 15 cl.

Har du været ude at flyve og bestilt en Bloody Mary, så har det helt sikker været en Big Tom du har fået serveret. Denne Mix er nemlig anvendt af både: British Airways, EasyJet, Waitrose og Emirates.

Kan også anvendes i madlavning - I gryde retter eller i din dressing til din salat.

Kan du bare ikke få nok - Bare rolig, vi sælger den også i hele kasser. 


Den ultimative drinks opskrift på Bloody Mary: 

  • 1 - 2 cl. Vodka
  • 1 dåse Big Tom Bloody mary Mix.
  • Garnish med bladselleri.
  • Husk massere af isterninger!
  • Hvis du er rigtig rå - kan du tilføje 1 - 2 dash tabasco.

 

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?