Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin lime cordial - 70 cl.1883 Routin lime cordial - 70 cl.

Pris: 55,00 kr

Special Price 45,00 kr

Varenummer: Rou0001

Ny forbedret smag! Lime Juice Cordial fra 1883 Routin. Få den friske smag fra limefrugten i en særlig intens udgave med dybe og fyldige smagstoner i denne intense limejuice cordial mixer. Den er oplagt at bruge i cocktails, der savner den friskhed, som lime kan give, hvilket især kan være i de meget juiceholdige former for cocktails. Men også i alkoholfri drikke, kan denne cordial mixer give et frisk pust. Prøv den f.eks i te, sodavand eller juice. En Cordial juice er en blanden af limejuice, citronsaft og sukker - Se drinks opskrifter med Lime cordial nede i beskrivelsen.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 
Indeholder: 
70 cl. Farve: Stærk grøn Smag: Syrlig og stærk smag af lime  Duft: God og kraftig smag af lime Land: Frankrig Flaske: Glas Låg: Skrue Mærke: 1883 Routin Produktype: Cordial 


Drinks opskrifte med limejuice cordial:

Margarita drinks opskrift:

3 cl. Lime Cordial Juice
2 cl. Silver Tequila
1 cl. Cointreau / triple sec likør 

Moscow Mule drinks opskrift:

1 cl. Lime Cordial Juice
2 cl. Vodka
10 cl. Gingerbeer
2-4 både Lime
Pynt med Mynte


Hvad er lime cordial?

Lime cordial er et drinksmix, med en syrlig smag af lime.
En lime cordial er sødere end limesaft, men mere bitter end en lime sirup. Og kan nemt erstatte begge to.
Den er superanvendelig i alle drinks, mock- og cocktails, da lime næsten altid bruges i disse som en god base. Det er ikke meningen at man skal drikke cordial alene, den kan nemt give en frisk smag hvis du tilsætter den til en smule danskvand.  

Hjemmelavet lime cordial

Hvis du har mod på det, er det ganske simpelt at lave din egen hjemmelavet lime cordial.
Dette skal du bruge

Citronsyre
Vinsyre
Granuleret sukker
Vand
Friskpresset limesaft
Skræl fra lime

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.