Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Ananasjuice - 1 literAnanasjuice - 1 liter
29,00 kr
Varenummer: Dimes2

Ananasjuice - Perfekt til cocktails som Piña colada


Rynkeby ananasjuice er, efter vores mening, den bedste på markedet. Den har en autentisk, forfriskende smag af ananas. Ananasjucie har en perfekt smagskombination af sød og syrlig - præcis som en solmoden ananas skal smage. Rynkeby ananasjuice gør sig absolut fortjent i den populære og klassiske drink Piña Colada, som selv på den mest danske regnvejrsdag kan fører dine tanker til de varme og tropiske områder i verden. Juicen er lavet af 100% ananaskoncentrart og har ikke tilsat sukker, det gør at smagen dejlig blød og afbalanceret. For at producere en liter juice, anvendes der cirka 3,5 kg frisk ananas. Husk altid at ryst juicen grundigt før brug.
Skal det være nemt?  Pina colada drinkspakke

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerAnanas Juice

Lækker ananas juice til din Piná Colada og andre lækre cocktails.


Piná Colada:

Det skal du bruge til en drink:

3 cl. Hvid rom 
3 cl. Coco Lopéz Kokoscreme 
9 cl. Ananas juice
Isterninger. 

Alle ingredienserne hældes i en blender.
Blend indtil du har en ensartet væske.
Servere drinken i et Hurrican glas og pynt med en skive ananas. Skål..
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.