Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Artisan pink citrus tonic water 20 cl. - Ink. pantArtisan pink citrus tonic water 20 cl. - Ink. pant
22,95 kr
 • Køb 12 for 21,80 kr pr. stk. og spar 6%
 • Køb 24 for 20,00 kr pr. stk. og spar 13%
Varenummer: Art-0005

En lyserød tonic vand med friske noter af citrus smag - En nyhed inde for tonic


Er du til de friske og bitre cocktails som Paloma eller salty dog er denne tonic din nye "love of my life". En sofistikeret lemonade lavet på lyserød grapefrugt, blod appelsin og sol modne citroner og et strejf af basilikum - En tonic der er så frisk den kan løfte dit humør.


Duft: Frisk duft af grapefrugt og blodappelsin.
Smagsnoter: Let bitterhed. Ren og sprød smag af citrus, især grapefrugt, og et hint af basilikum. 
Kan bruges sammen med: Kan nydes rent, tequila, gin eller vodka.


Se drinksopskrift i beskrivelsen.


  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerServeringsforslag og drinks opskrifter til Artisan pink citrus tonic water

Salty dog:

  • 3 cl Gin
  • Salt
  • Isterninger
  • Top med artisan pink citrus tonic water

  Fugt kantet af dit drinksglas med appelsin saft og dyp det efterfølgende i lidt salt. Tilsæt isterninger, gin og top med artisan pink citrus tonic vand

  Paloma:

  • 3 cl tequila
  • Saften fra en halv lime
  • 2 dash grapefrugt bitter
  • Salt

  Info: 

  • Farve: Klar, med et svagt pink skær.
  • Emballage: Glasflaske
  • Låg: Kapsel
  • Pant: A 1 kr.
  • Næringsoplysninger: Mousserende vand, rørsukker, citronsyre, naturlige smagsvarianter inklusive blodorange, lyserød grapefrugt og kinin. Naturlige farver: planteekstrakt.
  • Værdier pr. 100 ml: Kcal: 34, Carbohydrat: 8g, Heraf sukker: 8g, Indeholder ubetydelige mængder fedt, mættet, protein og salt
  Yderligere information

  Yderligere information

  Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
   
   

   

  Gode drinks og cocktails skal være for alle

  Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

  Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

  Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

  Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

  Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

  Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

  Louise og Kristina fra MixMeister
  Kristina fra MixMeister
  Louise fra MixMeister
  Kristina og Louise fra MixMeister
   
   

  Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?