Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

24 stk. Big Tom Bloody Mary Mix - inkl. Pant (MHT 05.04.2023)24 stk. Big Tom Bloody Mary Mix - inkl. Pant (MHT 05.04.2023)
345,00 kr
Varenummer: Bloo-0002

Smagen er stærkere end andre Bloody Mary mixeres, og kan bedst beskrives som en "Hot" Bloody Mary Mix.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerBig Tom er en spicy tomat juice, som er perfekt til den klassiske Bloody Mary cocktail.

Smagen er stærkere end andre Bloody Mary mixeres, og kan bedst beskrives som en "Hot" Bloody Mary Mix. Den er blandet med en masse kryderier og urter som: Sennep, selleri, nelliker, chili, ingefær og peber - Og meget, meget mere.

Dåsen indeholder 15 cl - Og er en perfekt dosering. 

Har du været ude at flyve og bestilt en Bloody Mary, så har det helt sikker været en Big Tom du har fået serveret. Denne Mix er nemlig anvendt af både: EasyJet, Waitrose, Emirates og British Airways.

Kan også anvendes i madlavning - Prøv den som dressing på din salat, eller i gryde retter.

Er du ikke helt sikker på det er dig - Så har vi den også i 1 stk.


Den ultimative opskrift på Bloody Mary: 

  • 1 - 2 cl. Vodka
  • 1 dåse Big Tom Bloody mary Mix.
  • Garnish med bladselleri.
  • Husk massere af isterninger!
  • Hvis du er rigtig rå - kan du tilføje 1 - 2 dash tabasco.

 

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.