Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Citronsaft ponte sisto - 1 literCitronsaft ponte sisto - 1 liter
59,00 kr
  • Køb 6 for 53,13 kr pr. stk. og spar 10%
Varenummer: Jus-0001


God citronsaft fra Ponte Sisto. Et rigtig godt alternativ til friskpresset citronsaft. Citronsaft bruges i næsten alle drinks og cocktails, da det altid er den god base, både for det søde, og syrlige. Ponte Sisto har en masse produkter og et meget kendt mærke inden for produkter i høj kvalitet.
Denne citronsaft kan også nemt bruges i madlavning. Det gode ved denne ”færdig presset” citronsaft er at du ikke skal tage højde for hvilken årstid det er, og hvor meget saft din citrusfrugt indeholder. Her får du 1 liter god saft, der er nem at dosere.Denne citron saft er lavet på Sicilianske citroner og er i meget høj kvalitet. 
Tip: Fås også som lime saft


  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 
Indeholder:
1 Liter citronsaft.  Emballage: Plast flaske. Låg: Skrue Farve: Klar med gulligskær. Smag: Syrlig god citronsaft Duft: Sol modnen citron Produkt type: Saft

Næringsindhold 100 Gram: 
Energi 28 Kilokalorier, 123 Kilojoule. Fedt 0,7 Gram. Heraf mættede fedtsyrer 0 Gram. Kulhydrater 1,09 Gram. Sukkerarter 0,2 Gram. Protein 0,24 Gram. Salt 0,007 Gram


Drinksopskrift med citron saft

Basil Beauty:

5 cl Vodka
1 cl Citronsaft
3 cl ananasjuice
En halv passionsfrugt
6 basilikumblade

Tilføj basilikumbladene og frugtkødet fra den halve passionsfrugt i en shaker. Stød dem forsigtigt og hæld derefter de øvrige ingredienser i og top med is.
Shake kraftigt og strain gennem si i et afkølet martiniglas.
Pynt med en halv passionsfrugt og basilikumblade. 


Friskpresset citronsaft hurtigt og nemt

Det kan være en fordel til store fester at have færdig lavet citronsaft. Især hvis der skal langes mange drinks over bardisken. Du kan også være helt sikker på at hygiejnen er i top, da du i princippet ikke behøver at være i kontakt med produktet.
Slip for citronsaft i rifter, når du bruger en citronpresser.   

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 2-4 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?