Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Citronsaft ponte sisto - 1 literCitronsaft ponte sisto - 1 liter
59,00 kr
  • Køb 6 for 53,13 kr pr. stk. og spar 10%
Varenummer: Jus-0001


God citronsaft fra Ponte Sisto. Et rigtig godt alternativ til friskpresset citronsaft. Citronsaft bruges i næsten alle drinks og cocktails, da det altid er den god base, både for det søde, og syrlige. Ponte Sisto har en masse produkter og et meget kendt mærke inden for produkter i høj kvalitet.
Denne citronsaft kan også nemt bruges i madlavning. Det gode ved denne ”færdig presset” citronsaft er at du ikke skal tage højde for hvilken årstid det er, og hvor meget saft din citrusfrugt indeholder. Her får du 1 liter god saft, der er nem at dosere.Denne citron saft er lavet på Sicilianske citroner og er i meget høj kvalitet. 
Tip: Fås også som lime saft


  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 
Indeholder:
1 Liter citronsaft.  Emballage: Plast flaske. Låg: Skrue Farve: Klar med gulligskær. Smag: Syrlig god citronsaft Duft: Sol modnen citron Produkt type: Saft

Næringsindhold 100 Gram: 
Energi 28 Kilokalorier, 123 Kilojoule. Fedt 0,7 Gram. Heraf mættede fedtsyrer 0 Gram. Kulhydrater 1,09 Gram. Sukkerarter 0,2 Gram. Protein 0,24 Gram. Salt 0,007 Gram


Drinksopskrift med citron saft

Basil Beauty:

5 cl Vodka
1 cl Citronsaft
3 cl ananasjuice
En halv passionsfrugt
6 basilikumblade

Tilføj basilikumbladene og frugtkødet fra den halve passionsfrugt i en shaker. Stød dem forsigtigt og hæld derefter de øvrige ingredienser i og top med is.
Shake kraftigt og strain gennem si i et afkølet martiniglas.
Pynt med en halv passionsfrugt og basilikumblade. 


Friskpresset citronsaft hurtigt og nemt

Det kan være en fordel til store fester at have færdig lavet citronsaft. Især hvis der skal langes mange drinks over bardisken. Du kan også være helt sikker på at hygiejnen er i top, da du i princippet ikke behøver at være i kontakt med produktet.
Slip for citronsaft i rifter, når du bruger en citronpresser.   

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 2-4 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister