Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Franco's Margarita Salt - Med Solhat Rimmer.Franco's Margarita Salt - Med Solhat Rimmer.
49,00 kr
Varenummer: Pul-0004

Smart lille sombreo salt rimmer- Lav nemt salt kant på dine Margaritaglas - Inkl. salt 

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerSmart lille salt beholder formeet som en sombreo  - perfekt til brug sammen med et Margaritaglas. Lav den helt perfekte salt kant på din margartia!

Indeholder: 177 gram margarita Salt har en "indbygget" plastikhætte, som minder om sombrero ,som gør at man kan lægge en perfekt salt kant rundt om dit margaritaglas I Producent: Francos sweet and sour mix 


Margarita opskrift:

  • 4 cl. Tequila
  • 3 cl. friskpresset lime
  • 2 cl. 1883 Routin Triple sec Sirup
  • 1 cl. 1883 Routin Rørsukker Sirup  
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 5-10 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.