Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Hancock sports cola 33 cl. - Inkl pantHancock sports cola 33 cl. - Inkl pant
15,00 kr
Varenummer: Han-0002

Legendarisk sports cola fra Hancock - Sodavand emd frugt og cola smag.


Sports cola blev d. 12 novenber i 1974 første gang tappet på den ikoniske mørke øl flaske. En ny cola med frugt smag. De første mange år, gik salget noget trængt, og man begyndte at overveje at fjerne den fra produktionen, heldigvis, beholdte man den og idag er Hanckock sports cola, en af Danmarks mest kendte og ikoniske colaer der kan købes i butikker. Hancock sports cola, har en frugtig bær og cola smag, og er en sikekr tørst slukker. Kommer i en klassisk ølflaske, og er sjov at servere for børn.


Info:
Indhold: 33 cl
Farve: Lys brun
Smag: Bær og cola 
Flaske: Glas
Pan: Pant A 1 kr.


Tip: Mangler du en god oplukker, se vores store udvalg

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHancock sports cola - Værd at vide

Den klassiske sports cola, er brygget som en rigtig læskedrik, og indeholder rigtig colanød. Hancock sports cola, har sin HELT egen facebook fan side, med over 11.000 personer der følger den, så ud over at tagge vores instagram og facebook, når du nyder den, skal du selvølgelig også tagge Hancock Sports-cola.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister