Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Lemony lemonade sodavand - 25 cl.Lemony lemonade sodavand - 25 cl.

Pris: 15,00 kr

Special Price 12,50 kr

Varenummer: Jus-0003

Lemony  citron sodavand er den bedste lemonade sodavand / blandevand på det danske markede. Den er bitter og sur men samtidig mild med en dejlig afrundet smag af solmodne citroner. Lemon Sodavand bruges i et utal af drinks og cocktail. Mest kendt er den i den klassiske Gin Hass
Lemony lemonade er lavet i kamp for at lave en limonade med rigtige citroner til at bringe noget værdighed til en god klassisk sodavand, der ikke skal smage syntetisk. Teamet bag har søgt kloden rundt for at finde de bedste økologiske citroner, man kunne, og de fandt dem! En økologisk farm under den brændende sicilianske sol. Hvis en citron virkelig skal smage af noget, har den brug for en masse af sol, hele året rundt, og det får de her. 

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer

GMO fri

GMO friInfo: 
Indeholder: 25 cl. Duft: Kraftig og liflig citron. Smag: Verdens bedste lemonade sodavand. Emballage: Dåse Pant: A, 1,- kr. Brand: Karma drinks Produkt type: Sodavand


Drinks opskrifter med lemon sodavand:

Gin Hass:

2 -4 cl. Gin.
Saften fra 2 friske citron
2 cl. 1883 routin mango sirup
Lemon sodavand.
Isterninger.

Fyld et glas med is.
Hæld gin, saften fra 2 lime og mango sirup i og fyld op med lemon sodavand.
Glem aldrig citron, i denne drinks, da den ellers bliver alt for sød.

Gin hass rose

2 cl. 1883 Routin rose sirup
4 cl. Gin
1 cl. Frisk Lime saft
Top med Lemon Sodavand

På billedet er Lemony serveret i et cocktialglas med et grøn stribet sugerør


Billeder fra Karam drinks 

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 5-10 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.