Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Limesaft ponte sisto - 1 literLimesaft ponte sisto - 1 liter
59,00 kr
  • Køb 6 for 53,13 kr pr. stk. og spar 10%
Varenummer: Jus-0006

Frisk og bitter lime saft til drinks og cocktails - Nemt og hurtigt
God limesaft fra Ponte Sisto. Et rigtig godt alternativ til friskpresset limesaft. Limesaft bruges i næsten alle drinks og cocktails, da det altid er den god base, både for det søde, og syrlige. Ponte Sisto har en masse produkter og et meget kendt mærke inden for produkter i høj kvalitet.
Denne limesaft kan også nemt bruges i madlavning. Det gode ved denne ”færdig presset” saft er at du ikke skal tage højde for hvilken årstid det er, og hvor meget saft din citrusfrugt indeholder. Her får du 1 liter god saft, der er nem at dosere.
Tip: Fås også i citronsaft

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 
Indeholder: 
1 liter limesaft Emballage: Plast flaske. Låg: Skrue Farve: Klar med grønligskær. Smag: Syrlig god limesaft Duft: Sol modnen syrlig lime Produkt type: Saft

Nærings indhold: Energi 28Kilokalorier, 123 Kilojoule Fedt 0,7 Gram Heraf mættede fedtsyrer 0 Gram Kulhydrater 1,09 Gram Sukkerarter 0,2 Gram Protein 0,24 Gram Salt 0,007 Gram


Drinksopskrift med limesaft

Margarita:

Kør en lime rundt på kanten af dit margartiaglas og dyb derefter kanten let i rørsukker. (Du kan også anvende salt)

Kom alle dine ingredienser op i en shaker, fyldt med is. Ryst din shaker i 30-40 sekunder.
Strain din cocktail i dit margaritaglas - pas på din salt kant!
Pynt med peelet lime på kanten af glasset.

Se vores margarita drinkspakke her


Værd at vide om lime og citronsaft

Start med at skær din citrusfrugt over på tværs, siden med frugtkød, skal vende ned, og skallen skal vende op, hold herefter din presser med frugt ind over dit glas, mixing glas eller shaker og pres.

  • Lime: Typisk vil en ½ lime give 2 cl limejuice, som passer til de fleste cocktails.
  • Citron: Typisk vil en ½ citron give dig ca. 3-4 cl citronjuice, som passer til de fleste drinks.
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 2-4 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.