Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Kokoscreme eller bloody mary mix, find din favorit her

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Færdiglavede mixere til drinks og cocktails

På denne side finder du velsmagende mixere til drinks og cocktails. Når man mixer drinks og cocktails, kan man bygge dem op selv og nørde i smage og oplevelser, eller man kan vælge at købe færdiglavede produkter.
Der er ikke noget der er rigtig eller forkert. 

Fordelen ved selv at mixe dine drinks og cocktail er, at du selv kan eksperimentere, du kan lege og forme dine drinks og cocktails, fuldstændig som du har lyst til.  Vi fører nogle gode kvalitets brands som du kan anvende i dine drinks, og vi glæder os til at du går på oplevelse i vores kategorier. 

Fordelen ved at køb et forproduceret produkt er at du hurtigt og nemt kan få en velsmagende cocktail på ingen tid. Du får en ens smagende drink hver gang du ønsker en drink, og du har mindre opvask.  


Kokoscreme: 

Kokoscreme og kokosmælk kan på ingen måde sammenlignes. Vi fører nogle solide brands inde for kokoscreme, så er det op til dig, hvilken du bedst kan lide. Kokoscreme er en eksotisk ingrediens som ofte bruges i tropiske drinks og cocktails. Kokoscreme er meget tyk, og har en super lækker konsistens. Den er helt mælkehvid, og er nok bedst kendt i den klassiske cocktail: Pina colada. 
I en standard kokoscreme dåse på ca. 425 g er der nok til 5 - 7 drinks

 Anbefalet spiritus til kokoscreme: Lys rom

 Kokoscreme kan ikke kun bruges i drinks, prøv det også i asiatiske mad retter, brød og kager. 

 


Bloody mary mix:

Der findes to meget berømte bloody mary mix, på det danske marked, det ene er det anerkendte mærke Big tom, og det andet er det berømte Mr. & Mrs. T. Hvilken der er den bedste er op til dig, for de deler virkelig vandene.  

Et bloody mary mix er i bund og grund en tomatjuice, men de to ovennævnte mærker har klart taget føringen i hele verden, ved at lave tomatjuice der er godt krydret og som smager rigtig godt. Det gode ved disse dåser, er også deres størrelse, én dåse, passer til én drink. Så du oplever ikke noget spild, når du først har taget hul på en dåse. Alle disse tomatjuice kan anvendes i madlavning og saucer. 

En ny spiller på vores shop er Sangrita, som er Tysklands bedst solgte tomatjuice. Denne juice er tykkere end de to ovennævnte dåser.  

Anbefalet spiritus til bloody mary mix: Vodka 

 


Margarita mix:

En margarita er en cocktail som er lavet på tequila, appelsinlikør og masser af limejuice. Det er en bitter cocktail, og du kan kende den på, den serveres med en fin saltkant. Hos Mixmeister.dk skal det være nemt at få en vellavet cocktail, derfor har vi nøje udvalgt pre-mix der kun skal tilsættes alkohol.  Margarita er en skøn mexicansk cocktail, og første gang man stødte på opskriften var i 1953. 

Tilsæt tequila, og få hurtig og nemt en vellavet margarita. Alle disse varianter kan nydes uden alkohol. 

Hvordan serveres en margarita?:

En margarita serveres altid i et margarita cocktailglas, og har enten sukker eller salt på kanten. Du kan servere en margarita almindeligt eller som frozen. Frozen margarita laves i en blender, sørg for at den blendes hårdt, med en masse isterninger, så du får en tyk konsistens, som du kan servere med top. 
Anbefaltet spiritus: Tequila 

Hvad er sweet and sour?

Sur og sød mix, er den direkte oversættelse. Og bruges hver dag over hele landet, i cocktailbarer og nattelivet. Sweet and sour mix er en nem måde at skabe balance i dine drinks og cocktails. Sweet and sour kan både bruges til at lave Margaritas, men også til at lave daiquiris.  


Færdigmixede drinks:

Super velsmagende færdigblandinger til superlækre klassiske cocktails! Mixer easy cocktail giver et meget velsmagende resultat, og er superanvendeligt til små og store fester hvor der skal mange cocktails over baren. Under hvert produkt finder du vores anbefaling til hvilken spiritus du opnår det bedste resultat ved. Men der er ingen regler – uden undtagelser, Mix og bland som du lyster med denne serie. #Mixdigglad

Hvordan fungerer Mixer easy cocktail

Fyld din shaker med en masse isterninger og tilsæt kun spiritus og cocktail mix. Shake grundigt og server straks i et flot cocktailglas. Kan også nydes uden spiritus.

Ønsker du selv at lege med ingredienser, har Mixer et stort udvalg af lækre cremede frugtpurér. Se vores store udvalg her.


Dessertsauce til topping

Der er ikke noget mere lækkert end saucetopping. Du kan anvende desserttopping, til både isdesserter, frapper, caffe latte, drinks, cocktails og meget, meget mere.

Vores skønne dessertsaucer er fra mærket 1883 Routin, og det sikrer dig en høj, høj standard.