Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Big Tom eller Mr. & Mrs. T bloody mary mix - Find din favorit her

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Bloody mary mix: 

Bloody mary er en drinks, som blev opfundet helt tilbage i 1920érne på en bar i New York af bartenderen Fernand Petiot.
Man ved ikke hvorfor denne drink fik navnet Bloody Mary, men nogle tunger mener at den er opkaldt efter den første dronning af England, Hendes majestæt Dronning Maria. 
Dronning Maria, blev kaldt den Maria den blodige, hun henrettede næsten 300 protestanter, som ikke helt delte samme tro og overbevisning som hende. Og så var det sat punktum i den sag.

Dette er dog kun et rygte, om den er sand, ved vi ikke, men historien er god. 

Bloody mary mod tømmermænd:
Bloody Mary har også et andet ry, det siges at den er ufattelig god mod tømmermænd.

Kombinationen af den tunge vegetabilske base, salt, og alkohol siges at været det bedste middel mod tømmermænd. 

Vi ønsker dig alt muligt held og lykke, hvis du forsøger at kurere dine små håndværkere på denne måde. 

Hvordan serveres en bloody mary?
En bloody mary bliver serveret i et highball glas

Et highball, longdrink glas er et højt og slankt glas, og kan både komme med og uden former, et highball glas kan både i glas og krystalglas, det kommer an på producenten. Highball glas egner sig særdeles godt til drinks med isterninger og sugerør, men også som hverdags glas til vand, saft og juice. Et highball glas kan også nemt anvendes ølglas. 


Den klassiske drink opskrift på bloody mary:

 • 4 cl. Vodka
 • Top med Big tom bloody mary mix
 • 1-3 Dash citronsaft
 • Salt 
 • Peber
 • Lidt cayennepeber
 • Selleri 

Alle ingredienser kommes i en shaker, sammen med en masse isterninger, shake grundigt til din drink er afkølet. Serveres i et highball glas, med isterninger, kværn salt og peber ud over din highball glas, og stik et bladselleri ned som pynt.

Alternativ bloody mary:
Ønsker du en sjov og anderledes bloody mary som er mere bitter, vil vi rigtig gerne præsentere dig for, Bloody jæger:

 •  5 cl. Jägermeister
 • 9 cl. Big tom bloody mary mix
 • 1 cl. Friskpresset citronsaft
 • 2-3 Dash engelsk sovs
 • 2-3 Dash Tabasco
 • Salt
 • Peber
 • 1 stk. bladselleri 

Alle ingredienser kommes i en shaker, sammen med en masse isterninger. Serveres i et highball glas, med isterninger, kværn salt og peber ud over din highball glas, og stik et bladselleri ned som pynt. 


Hvorfor selleri i en bloody mary?
Tro det eller lad vær, men det er en tilfældighed, at bloody mary i dag bliver serveret med en selleri stang. På en bar i 1960 fik en kunde serveret en bloody mary, kunden ønskede sig en rørepind, men bartenderen havde ingen ved hånden, og som et alternativ blev der anvendt en selleri stang. Og vupti, nu var en ikonisk drinks, også pyntet på en helt særlig måde.

Bloody mary mix:
Der findes to meget berømte bloody mary mix, på det danske marked, det ene er det anerkendte mærke Big tom, og det andet er det berømte Mr. & Mrs. T. Hvilken der er den bedste er op til dig, for de deler virkelig vandene.

Big tom bloody mary mix:

Big tom tomat juice, er en meget delikat tomat juice, fyldt med både krydderier og urter. Kan nydes med og uden alkohol, dog anbefaler vi dig at du nyder den kold. Big tom tomat juice, er også utrolig lækkert til madlavning, både til mørkt og lyst kød. 

Big tom er i 2002 hofleverandører til det engelske kongehus. 

Mr. & Mrs. T bloody mary mix:

Mr. & mrs. T. er et meget anerkendt bloody mary mix. June og Herb Taylor, står bag denne ikoniske tomatjuice, de ønskede at gøre det nemt for alle at lave en god bloody mary, da denne cocktail er meget kompleks at blande, da den indeholder mange ingredienser, krydderier og urter. De havde lyst til at gøre det nemt for den almindelige livsnyder, skab en juice, hvor du kun skal tilsætte vodka. Mr. & Mrs. T, står i dag bag en kæmpe forretning, med en masse gode for produceret drinks og cocktails, hvor du som forbruger, kun skal tilsætte alkohol, hvis du ønsker dette. Vi fører blandt andet også Mr. & Mrs. T. Margarita mix.

En nyhed inden for bloody mary mix her på mixmeister.dk:
En ny spiller på vores shop er Sangrita, som er Tysklands bedst solgte tomatjuice. Denne juice er tykkere end de to ovennævnte dåser. Grunden til at Sangrita har så stor popularitet er den unikke og stærke smag, men også den fantastisk etikette design. 

Alle disse tomat juice kan anvendes i madlavning og sovser.

Hvad er et bloody mary mix?
Et bloody mary mix er i bund og grund en tomat juice, og i dag er to ovennævnte mærker, Big tom og Mr. & Mrs. T. som har taget føringen i verden, med at lave en tomat juice der er godt krydret og som smager rigtig godt.

Det gode ved disse brands er at de kommer i dåser, og én dåse passer præcis til en drinks, smart! På den måde oplever du ikke noget spild, når du først har taget hul på en dåse.

Anbefalet spiritus til bloody mary mix: Vodka