Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Klassiske færdiglavede drinks, lige til at servere, nemt og hurtigt

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Velsmagende færdiglavede drinks, kan nydes med eller uden alkohol

Skal du holde en stor fest, eller har du det bedst med at du hurtigt og nemt uden for meget opvask, kan få en superlækker og velsmagende mocktail, cocktail eller drink, har vi her samlet et solidt udvalg af mixers der lavet. Mixer easy cocktail giver et meget velsmagende resultat, og er anvendeligt til små og store fester hvor der skal mange cocktails over baren.

Alle vores produkter i denne kategori er klar til brug, og kan nydes med eller uden alkohol. Under hvert produkt finder du vores anbefaling til hvilken spiritus du opnår det bedste resultat ved. Men der er ingen regler – uden undtagelser, mix og bland som du lyster med denne serie. 

Hvem egner Mixer easy cocktail sig til?

  • Bartenderen der har brug for at forberede mange drinks med stor hastighed
  • Dig der gerne vil nyde en god drink hjemme i stuen, uden at være professionel.

Hvordan fungerer det Mixer easy cocktail mix?

Fyld din shaker med en masse isterninger og tilsæt kun spiritus og cocktail mix. Shake grundigt og server straks i et flot cocktailglas. Hvis du ikke ønsker alkohol, så lader du bare vær med at tilsætte dette, så servere du den blot i dit ynglings glas.

Mixer easy cocktail linjen er baser til de mest populære drinks og cocktails, som du kan finde på drinkskort verden over. Det er en super enkelt base, der kan nydes præcis som den er.

Fordele ved færdiglavede drinks:

  • Easy cocktail mix har et højt frugtindhold, det er med til at bevare både smagen, men også friskheden.
  • Mixer easy cocktail indeholder ikke alkohol.
  • Enhver kan anvende Mixer easy cocktails, det er både nemt og hurtigt, og du får en ensartet og velsmagende drink – hver gang!
  • Du kan altid regne med mængden af indholdet i din flaske, og det er nemt at beregne hvor mange flasker du skal bruge til din fest, på den måde undgår du en masse spild af drikkevare og affald.
  • Alle flasker bliver lavet med et gråt lag uden på, det sikre dig, at dit mix ikke bliver udsat for sollys, hverken hos producenten, under transporten, eller her hos os. På den måde kan du være helt sikker på den ikke har ændret smag. Heller ikke hvis den kommer til at stå åben hjemme hos dig selv. 


Færdiglavet Pina colada, klar til brug

Mixer easy pina colada giver dig min. 16 cocktails pr. flaske, der er 1 liter i hver flaske.

Mixer easy pina colada er lavet af de bedste kokosnødder, de sødeste og mest solmodne ananas frugter, en rigtig god base du kan anvende med eller uden alkohol. Mixer pina colada indeholder 90% ananas juice, og 10 % kokosmælk, som giver den en helt igennem fantastisk og eksotisk tiki smag. Det høje frugtindhold, gør denne færdiglavet pina colada helt unik, i både kvalitet og naturlighed.

En nem og hurtig måde at nyde en tropisk cremet klassisk drink.

Anbefalet spiritus: Plantation hvid rom
Anbefalet glas: Hurricane cocktailglas 

Færdiglavet margarita, klar til brug

Mixer easy margarita giver dig min. 16 cocktails pr. flaske, der er 1 liter i hver flaske.

Mixer easy margarita mix, er lavet på de bedste brasilianske solmodne limefrugter, for at få den helt rigtige syrlige smag, en ægte margarita skal have. Ud over de bedste limefrugter, er der også anvendt citroner fra Sicilien, og en smule sukker for at skabe den helt rigtige balance.

En nem og hurtig måde at nyde den klassisk drink med saltkant.

Anbefalet spiritus: Lys / blanco / silver tequila, da denne har lagret i mindst tid, og derfor har den reneste agavesmag. Vælger du en reposado eller en anjeo vil du få en kraftigere fad smag.
Anbefalet glas: Margarita cocktailglas  

Færdiglavet mojito, klar til brug

Mixer easy mojito giver dig min. 16 cocktails pr. flaske, der er 1 liter i hver flaske.

Mixer easy mojito mix er en alsidig og fantastisk for blanding, med den helt rigtige smag af både sukker, lime og mynte. Dette mix indeholder 30% limejuice og citronsaft, sødet med ægte rørsukker.

Oprindelsen til denne cocktail, stammer fra Cuba, og manden bag er en berømt bartender, ved navn Attilio De la Fuente, der styrede baren 'La Bodeguita del Medio' i Havana.

Faktisk er der en meget lidenskabelig og til tider alvorlig debat om mojitoens sande oprindelse, men det vi ved med sikkerhed er, at det var en af ​​Ernest Hemingways foretrukne cocktail. Og ved du ikke lige hvem det er, kan vi fortælle dig at det var en amerikansk forfatter.

Anbefalet spiritus: Plantation hvid rom
Anbefalet glas: Highball drinksglas 

Færdiglavet cosmopolitan – Den fra sex and the city

Mixer easy cosmopolitan giver dig min. 16 cocktails pr. flaske, der er 1 liter i hver flaske.

Må vi for evigt takke vores fire favorit piger, Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes, Charlotte York og Samantha Jones, for at gøre cosmopolitan til den ikoniske fortrukne tøsedrink i hele verden. Dette er en af ​​de mest berusede og berømte cocktails i Amerika, den er symbolet på en typiske kvindelige drink.

Mixer easy cosmopolitan indeholder hele 42 % tranebær juice, fra Nordamerika, blandet med solmodne limefrugter og søde Sicilianske appelsiner. Den har en utrolig smuk rubinrød farve og smager helt igennem fantastisk. Det er en drink med en meget raffineret og stilfuld smag, og takket være tranebærsaften.

Anbefalet spiritus: Vodka
Anbefalet glas: Martini glas 

Færdiglavet sex on the beach, klar til brug

Mixer easy cosmopolitan giver dig min. 11 cocktails pr. flaske, der er 1 liter i hver flaske.

Er du klar til sol, strand, sand mellem dine tær og sommer på flaske, Mixer easy sex on the beach mix er en fantastisk færdiglavet drink med kraftig smag af appelsin, tranebær og fersken. Indeholder hele 43% juice, som giver dig en fyldig smag, indholdet er rødt der strækker sig over i en varm orange.

Det siges, at en ung bartender i 70'erne opfandt denne tropiske tiki opskrift. Da han blev spurgt navnet, tænkte han straks på hvorfor mange, unge amerikanske studerende gik til Fort Lauderdale i løbet af foråret. Så han svarede på stedet "Sex on the Beach" og straks blev dette en af ​​de mest kendte cocktails i hele verden.

Anbefalet spiritus: Vodka
Anbefalet glas: Highball glas 


Ønsker du selv at lege med ingredienser, har Mixer et stort udvalg af lækre cremede frugtpurér.

Se vores store udvalg her.