Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Alt du skal bruge til en margarita

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Margarita er en af de mest klassiske drinks, som du kan finde på et drinkskort.

Margarita er en skøn frisk og syrlig drink, der oprindelig stammer fra Mexico, og som selvfølgelig er lavet på tequila. En drink der kan føre ens tanker til sol og varme, fest og farver. Du kender helt sikker også denne drink, da den som ofte bliver serveret med salt på kanten af glasset.

Denne kant kan du lave med vores glasrimmer, som er en beholder til både har limesaft, sukker og salt, eller med vores salt rimmer fra Franco´s. 

Margarita er lavet ud fra formlen

 • 2x Tequila
 • 1x Tripel sec likør og
 • 1x Limesaft. 

Det er en simpelt cocktail, som kræver ganske få ingredienser, faktisk kun 3.


Vælg en flaske tequila i god kvalitet

Hvis du gerne vil lave en rigtig god margarita, så skal du vælge en god flaske tequila. Tequilaen spiller en stor rolle i drinken, og da drinken indeholder ganske få ingredienser, må den gerne smage rigtig godt. Vi vil anbefale dig at lave din margarita på en tequila der er lavet af 100% agave. Normalt vil man anvende en tequila blanco / silver / lys, da denne har lagret i mindst tid, og derfor har den reneste agave smag.

Vælger du en reposado eller en anjeo vil du få en kraftigere fad smag 

Tripel sec likør, hvad er det?

Tripel sec likør er en spiritus som har en lavere alkoholprocent end f.eks. rom, gin, whisky og cognac. Tripel sec har en skøn og frisk orange / Appelsin smag.

Den mest kendte tripel sec likør i verden er uden tvivl Cointreau. Cointreau er destilleret 3 gange, og man anvender man 2 typer appelsiner, nemlig både de sure og de søde.

En anden og meget anerkendt tripel sec likør er vores favorit fra Pierre Ferrand dry curacao. En fantastisk dry curacao likør som har helt igennem fantastisk smag, med skønne noter af cremet og bittersød appelsin, hasselnød og marcipan. Pierre Ferrand har en fantastisk og dyb duft af orangeblomst, kandiseret appelsin, og lette, ristede egetræsnoter. En luksus likør der ikke kan sammenlignes med andre tripel sec likører på markedet. Farven er gylden, og skyldes at den er lavet på både brandy og cognac. 

Alkohol fri tequila

Ønsker du en alkoholfri tequila, skal du ikke miste modet, det nemlig ikke noget problem. I stedet for at anvende en tequila, kan du udskifte din tequila med 1883 Routin agave sirup, og din Tripel sec likør med 1883 Routin tripel sec sirup.

Når du anvender en sirup, vil du få en sødere margarita end hvis du har brugt en tequila.

Limesaften giver dig en syrlig drink

Margarita og caipirinha vil vi betegne som syrlig drinks, da der tilsættes friskpresset limesaft. Skal du lave en god drink med limesaft anbefaler vi dig at anskaffe dig en god lime og citronpresser.

Hvorfor skal man bruge en citron eller limepresser?
Når du anvender en citronpresser, undgår du at trykke kernerne fra din citrusfrugt med ud i din friskpresset saft, da presseren holder på kernerne.

Du sikrer også at saften fra din citrusfrugt ikke sprøjter ud til alle sider, grundet det indbygget dræn i presseren, vil din citron og lime saft blive presset direkte ned i dit mixing glas, din shaker eller dit glas.

 • Hygiejne: En citronpresser er meget mere hygiejnisk, end hvis du anvender dine fingre til at klemme din saft ud med, du ender ikke med at have lugten af citron på dine fingre, og du får ikke saften, i sår og rifter, som kan svie.
 • Ergonomi: Du skal passe på dig selv, der er ingen andre der gør det for dig. Start med dine håndled, en citronpresser er ergonomisk korrekt at anvende når du skal lave citrussaft. Du må ikke stå og vride i dine håndled og fingre, for at klemme saft ud. Med en citronpresser klemmer du også 35% mere saft ud af dine frugter, end du kan med dine fingre.

Hvordan bruger man en citron eller limepresser?
Start med at skær din citrusfrugt over på tværs, siden med frugtkød, skal vende ned, og skallen skal vende op, hold herefter din presser med frugt ind over dit glas, mixing glas eller shaker og pres.

 • Lime: Typisk vil en ½ lime give 2 cl limejuice, som passer til de fleste cocktails.
 • Citron: Typisk vil en ½ citron give dig ca. 3-4 cl citronjuice, som passer til de fleste drinks.

Nemt løsning til limesaft:

Skal du holde et brag af en fest, og skal bruge store mængder af limesaft, så er det altså muligt at få en let og nem løsning, vi har nemlig en Ponte sisto limesaft som er presset for dig. 

Drinks opskrift på margarita og Frozen margarita:

Margarita er en utrolig populær drink og udover den klassiske opskrift, så findes der også en række alternative opskrifter som giver denne drink et twist, den kan nemlig både laves med og uden is, bruger du is hedder din drink nu en frozen margarita. 

Klassisk margarita:

Kom isterninger i dit margarita glas, og lad det stå og blive afkølet
Kom så følgende ingredienser i en shaker med is: 

 • 4 cl Tequila Silver
 • 2 cl Tripel sec likør
 • 1,5 cl Friskpresset Limesaft

Ryst i godt 10 sekunder, hæld dine isterninger fra dit cocktailglas ud, og lav en flot salt kant på glasset. Strain / si derefter din drinks over i dit afkølet cocktailglas, pas på din saltkant og pynt med en skive lime.
Server din drink på en sort serviet.

Tip: Hvis du synes din drink er alt for syrlig, kan du komme en smule 1883 Routin rørsukker sirup i. 

Frozen margarita

Hæld følgende ingredienser i en blender: 

 • 5 cl Tequila Silver
 • 2 cl Tripel sec likør
 • 1 cl Friskpresset Limesaft
 • 1 glas isterninger 

Blend dine ingredienser indtil konsistensen er som ved slushice.
Pynt dit margaritaglas med en saltkant og hæld så din drinks over i dit drinksglas. Pynt med sugerør og en skive lime og servér.

Hvad er et Margarita cocktailglas?:

Det er meget nemt at kende et margaritaglas, da det har en helt unik udformning. Et margaritaglas kan godt minde om et Martini glas, men inden skålen rammer stilken, ses en ekstra lille skål. Der findes et utal af røverhistorier hvordan margaritglasset blev opfundet, og det er ikke helt sikkert hvilket der er den sande, og ægte historie. Et Margarita glas er større end et Martini glas, og det er vigtigt at du sætter det på køl inden du serverer din cocktail, da en ægte Margarita ikke serveres med is. Et margaritaglas er også det glas du kender som er pyntet med salt eller sukker på toppen.

Cocktails og drinks der bliver serveret i et Margarita glas:

 • Margarita,
 • Frozen margarita
 • Daiquirie.

Se vores margarita cocktailglas her