Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Sommerferie uge 27+28
Forvent 3-5 hverdags levering

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Monin rabarber puré - 100 clMonin rabarber puré - 100 cl
105,00 kr
Varenummer: Sir-0012

Monin rabarber frugt pure, har en dejlig skarp syrlighed på tungen. Den har en cremet tyk lyserød konsistens. Dufter af ægte dansk sommer, med friske noter. Smager af søde rabarber med et let strejf af syre. Går rigtig godt med smage som jordbær og ingefær.
Perfekt til: Vin, milkshake, mock- og cocktails, som topping på skyr og yoghurt, og i brød og kager.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  3-5 hverdags levering grundet sommerferie
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 
Indeholder: 1 Liter Farve: Lyserød Duft: Sødlig, frisk og syrlig. Smag: Sommer raberber Flaske: Plast Åbning: Speed Bottle Land: Frankrig Mærke: Monin Produkt type: Frugtpuré


Opskrift med Monin rababer frugtpuré

Rabarber gin sour

3 cl. Monin rababer frugtpuré
5 cl. God gin
2 cl. Friskpresset citronsaft
1 æggehvide

Kom alle dine ingredienser i en bostonshaker, ryst.
Kom nu isterninger i din shaker og shake igen.
Skænk i et flot cocktailsglas 

Få meget mere inspiration til opskrifter på Monin hjemmeside til Monin passions pure.


Hvad er rabarber?

Rabarber stammer fra det østlige middelhavsområde, og oprindeligt blev det brugt som lægemiddel. Rabarber har en lang rød stængel som godt kan minde om en selleri, og et stort grønt blad. Det er i dag den røde stængel man anvender, og især i madlavning er den særdeles elsket. Rabarber er en grønsag.

Rabarber er god til

Tærte, saft, syltetøj, marmelade, desserter og kager.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 5-10 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister