Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Old jamaica ginger beer "extra fiery zero" Sukkerfri - 33 clOld jamaica ginger beer "extra fiery zero" Sukkerfri - 33 cl
15,00 kr
  • Køb 24 for 13,50 kr pr. stk. og spar 10%
Varenummer: Jus-0028

Sukkerfri ingefær sodavand med brus. Denne gingerbeer fra old jamaica er extra fiery, hvilket betyder ekstra stærk. Gingerbeer ingefær sodavand er en forfriskende, god læskedrik du kan nyde rent eller i en drinks som dark n' stormy. Old Jamaica Ginger Beer er et fremragende eksempel på Ginger Beer af allerhøjeste kvalitet, og fremstilles ved at fermentere ingefær med gær og sukker. Inkl. pant a, 1 kr,-. 

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer

Sukkerfri

SukkerfriOld Jamaica ginger beer blev etableret tilbage i 1988, og fremstiller en af verdens mest krydret ingefærøl med ingredienser fra Carribien. Tilbage i 1525, da ingefær blev introduceret til Jamaica, har det været en stor del af det jamaicanske køkken. I 1700-tallet blev ginger beer populær blandt britiske soldater som var udstationeret i Jamaica, og gjorde det til en af Storbritanniens mest populære læskedrikke, den gang var der dog alkohol i. Af den grund er Old Jamaica ginger beer ikke blot blevet Storbritanniens foretrukne ginger beer, den er også blevet et af de helt store brands i store dele af Europa.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?