Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Sommerferie uge 27+28
Forvent 3-5 hverdags levering

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Old jamaica ginger beer "extra fiery zero" Sukkerfri - 33 clOld jamaica ginger beer "extra fiery zero" Sukkerfri - 33 cl
15,00 kr
  • Køb 24 for 13,50 kr pr. stk. og spar 10%
Varenummer: Jus-0028

Sukkerfri ingefær sodavand med brus. Denne gingerbeer fra old jamaica er extra fiery, hvilket betyder ekstra stærk. Gingerbeer ingefær sodavand er en forfriskende, god læskedrik du kan nyde rent eller i en drinks som dark n' stormy. Old Jamaica Ginger Beer er et fremragende eksempel på Ginger Beer af allerhøjeste kvalitet, og fremstilles ved at fermentere ingefær med gær og sukker. Inkl. pant a, 1 kr,-. 

  Fri fragt v. køb over 599,-
  3-5 hverdags levering grundet sommerferie
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer

Sukkerfri

SukkerfriOld Jamaica ginger beer blev etableret tilbage i 1988, og fremstiller en af verdens mest krydret ingefærøl med ingredienser fra Carribien. Tilbage i 1525, da ingefær blev introduceret til Jamaica, har det været en stor del af det jamaicanske køkken. I 1700-tallet blev ginger beer populær blandt britiske soldater som var udstationeret i Jamaica, og gjorde det til en af Storbritanniens mest populære læskedrikke, den gang var der dog alkohol i. Af den grund er Old Jamaica ginger beer ikke blot blevet Storbritanniens foretrukne ginger beer, den er også blevet et af de helt store brands i store dele af Europa.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?