Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Passionfrugt pure - 1 LiterPassionfrugt pure - 1 Liter
105,00 kr
Varenummer: Pur-0024

Frugtpuré med Passionfrugt smag fra Mixer - Se friske drinksopskrifter i beksrivelsen


Denne frugt er nok den mest kendte og adskiller sig fra den lignende Maracuja-frugt med dens mørke lilla hud. Mixer importerer Passion Fruit fra Sydamerika for at bringe den sande smag af de frisk plukket ind i denne puré. Dette produkt indeholder ingen madfarver. 1 Liter passion frugt puré, til brug i smoothies, desserter, cocktails, mocktails, lemonader, tea, milkshake og ikke minds som topping på yougurt og skyr. Produktet kommer i en Speed Bottle som er fødevare godkendt, let at håndtere og opbevare.


Farve: Gul
Land: Sydamerika


Tip: Fås også i som mango pure, se den her

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerOpskrifter med Passionsfrugt Puré:

Fizzy Passion:

  • 3 cl 1883 Passionsfrugt puré.
  • 2 cl 1883 Lime juice eller friskpresset.
  • 12 cl Tonic vand. Isterninger.
  • Ønsker du lidt mere spral - Kan du tilføje 4 cl. vodka.

Spicy Passion Kaffe - Gin & Tonic:

  • 2 cl. Passionfrugt puré
  • 1 cl. Kanel Sirup
  • 4 cl. Gin 12 cl.
  • Tonic Water
  • 3 cl. Espresso
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 2-4 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.