Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Stort udvalg af gode ginger beer med og uden sukker

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Ginger beer:

Hvad er en ginger beer? Ginger betyder ingefær på engelsk, og beer betyder øl. Oprindeligt blev ginger beer produceret med alkohol, men i dag laves den som ofte kun som sodavand.

Her på Mixmeister.dk kan du tage det helt roligt, for alle de ginger beer på vores hjemmeside, er sodavand med ingefærsmag. Man siger at ginger beer er verdens ældste sodavand, og der giver god mening, når man tænker på at ingefær har været brugt som medicin, mange år før denne tekst er skrevet.

Ingefær blev i gamle dage brugt som medicin, i Kina og Indien. Og hvis man får et vellavet ingefærshot, skal jeg mene, at man kan komme til at føle sig frisk. Ingefærøl har alle dage været utrolig udbredt i England, U.S.A og Irland, og er herefter stille og roligt begyndt at brede sig ud over hele verden og europa.

De mest kendte brand der står bag ingefær øl er Old jamaica og Crabbies.

Ginger beer er mest kendt i drinks som: Dark N’ stormy, og moscow mule. Gingerbeer fungere rigtig godt sammen med mørk spiritus, som whisky, rom og cognac.

Forskellen på ginger beer og ginger ale: 
Disse to sodavand ligger utrolig tæt på hinanden, og det kan være meget svært at skelne de to drikke fra hinanden. Men der er stor forskel.

  • Ginger ale: Er en danskvand tilsat ingefær.
  • Ginger beer: Er en sodavand der laves ved en fermenteringsproces. 

Vores bedst solgte ginger beer er Old Jamaica ginger beer, denne sodavand fås også som sukkerfri, og er ekstra stærk.
Bryder du dig ikke om en alt for stærk ginger beer, vil jeg anbefale dig Artisan ginger beer, den er blid i dens kulsyre, hvilket gør at den ikke føles så overvældende i munden. 

Kan ginger beer nydes rent?:
Ginger beer er en utrolig lækker sommerdrink, og kan nydes helt rent uden spiritus, fyld et glas med isterninger, tilsæt en skive lime eller citron og pynt med lidt friske mynteblade. På den måde, får du en lækker alkoholfri mocktail.