Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Caso hvid wine safe vinkøleskab til 12 flaskerCaso hvid wine safe vinkøleskab til 12 flasker
3.699,00 kr
Varenummer: Vinskab-0002

En mindre vinkøleskab med plads til 12 gode vin flasker god vin. Et godt vinkøleskab som passer perfekt til lille vin samling. Har tre hylder i træ, og én temparatur zone. Caso WineSafe er udført i flot krom med, glasfront og håndtag og remme i rustfrit stål, vinkøleskabet køles ved hjælp af høj-kvalitets kompresser teknologi, dette giver en meget stabil temperatur i skabet. Vinskabet kommer med 1 temperatur zoner til rød og hvidvin, temperaturen kan styres via. Touch panelet som er placeret således at du ikke behøver åbne skabet og forstyrre temperaturen, da en stabil temperatur er vigtig for vinens opbevaring.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerMål: Bredde 39,5 cm. - Dybde 55 cm. - Højde 51,5 cm

Info: 

Indvendig belysning: Ja, blå
Køleteknik: Kompressor
Lyd niveau: (dB) 39
Materiale: Rammen er lavet i rustfrit stål
Temperaturindstillinger: 5-20°C
Temperaturzoner: 1
Termostat: Ja
Touch Control: Ja
Volt: 230
Effekt i watt: 60
Certificeringer: CE,GS
Energiforbrug: (kWh) / år 135
Energiklasse: A

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?