Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

Caso wine comfort vinkøleskab til 24 flasker

Caso wine comfort vinkøleskab til 24 flasker
5.499,00 kr
Varenummer: Vinskab-0003


Caso wine comfort vinkøleskab er udført i rustfrit stål i både front og håndtag, vinkøleskabets træhylder skaber en skøn kontrast og en fornemmelse af professionel kvalitet og klassisk design. Både din rødvin og din hvidvin kan blive flot fremhævet på den medfølgende præsentations hylde som kan trækkes ud. Vinkøleskabet nedkøles ved hjælp af høj-kvalitets kompresser teknologi, dette giver en meget stabil temperatur i hele vinkøleskabet, kompresserne køler til den valgte temperatur og den effektive isolering bibeholder den, så din rødvin og hvidvin opbevares bedst muligt. Yderligere sikre kompressoren samt de vibrations dæmpende fødder at vinen ikke rystes under opbevaring så smagen ikke forværres. Skabet kommer med 2 temperatur zoner, eén til rødvin og én til hvidvin, touch panelet som er placeret så du ikke behøver åbne skabet og forstyrre temperaturen, da en stabil temperatur er vigtig for vinens opbevaring.


 

  Fri fragt v. køb over 499,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer

Mål: Bredde 39,5 cm. - Dybde 54,5 cm. - Højde 87,5 cm

  • Kan opbevare op til 24 flasker
  • Temperaturzoner kan justeres mellem 5-20 C.
  • 6 hylder i træ.
  • 3-lags isolerende og UV filtrerende glas.
  • Aktive blæser giver jævn fordeling af varme i skabet.
  • LED temperatur display.
  • Sensor touch kontrolpanel.
  • Indvendig belysning kan slås fra og til.
  • Udtræk på kuglelejer.
  • Meget støjsvag på 39 DB, sammenlignelig med en meget dæmpet samtale.


Info: 

Indvendig belysning: Ja
Køleteknik: Kompressor
Kølemiddel: R600a
Lyd niveau: (dB) 39
Materiale: Rustfrit stål
Temperaturindstillinger: 5-20°C
Temperaturzoner: 2
Termostat: Ja
Touch Control: Ja
Volt: 220-240
Effekt i watt: 140
Certificeringer: CE,GS
Energiforbrug: (kWh) / år 139
Energiklasse: B

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, samt forbedre brugeroplevelsen. Ved brug af shoppen accepteres dette.

Acceptér