Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Champagnekøler med stander  SE PRODUKTVIDEO

Champagnekøler med stander
489,00 kr

Pris som konfigureret: 391,20 kr

Varenummer: Bland-09

Super flot champagnekøler med hammer effekt og en simpel og flot stander perfekt til det kommende nytår
Champagnestander måler 77 cm. i højden og har derfor en perfekt højde til et almindeligt spisebrod. Champagnekøler kan rumme én flaske, læg blot is i bunden og din flaske vil være kold i rigtig lang tid. 

Flaskekøler til vin   +0,00 kr
Stander til Champagnekøler 77 cm. - Foldbar   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 391,20 kr

 
Beskrivelse

DetaljerHvad er en vinkøler?

En vinkøler er en lille beholder som kan holde din vinflaske kold. Ofte vil man anvende en vinkøler til en hvidvin og rosévin. En vinkøler bliver ofte brugt på cafeer og restauranter, men i dag findes der en masse dagligdags livsnydere, som ynder at nyde sin vin kold, både hjemme på terrassen, i sommerhuset eller på stranden. En vinkøler kan godt minde om en champagnekøler, men den er noget mere slank i sin form.

Fyld bunden af din vinkøler med isterninger, åben din vinflaske med en proptrækker og kom den ned i din køler. Sæt dig nu godt til rette, luk øjnene og nyd din kolde vin. Det har du altså fortjent!

Når du ikke at drikke alt din vin, har vi et stort udvalg af vinpropper her.

En vinkøler kan indeholde én standart vinflaske ad gangen. Om det er vin eller spiritus, eller den gode gamle patentflaske, der skal holdes kold, har vi køleren til det.

Om det er en stille hyggeaften med gode venner, eller det helt store skud af en fest. Så er det bare fedt at kunne servere sine vine og flasker på en lækker måde. Førhen hørte en vinkøler kun til i restaurationsbranchen, men i dag findes der en masse dagligdags livsnydere, og derfor anskaffer flere og flere sig nu også vinkølere til privaten eller sommerhuset.

ANBEFALET TEMPERATUR PÅ VIN OG CHAMPAGNE.

  • Optimal temperatur til Champagne og nogle hvidvine har en optimal temperatur ved 7 til 9 °C
  • Rosé, andre hvidvine og unge rødvine har en optimal temperatur ved 11 til 14 °C
  • En almindelig og ældre rødvin har en optimal serverings temperatur ved 16 til 18 °C

Se vores udvalg af vinglas her
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.