Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Deluxe Legnoart 3 knive til ost i mørkt træ - LattevivoDeluxe Legnoart 3 knive til ost i mørkt træ - Lattevivo
799,00 kr
Varenummer: Ost-0002

Osteknivesæt fra Legnoart


Sæt med 3 lækre oste knive, med flot mørk wengé træ. I sættes får du en ost til hård, semi hård og blød ost. Kniv bladet er lavet af 420 fuldsmedet japansk stål, og skaftet i flot mørk træ, der ligger godt i hånden, vi anbefaler ikke at disse knive komemr i opvaskemaskine, da det vil gøre træet kedeligt og kniven sløv. Det er Enrico Albertini der har designet dette kniv sæt. Sættet kommer i en hård træ æske, og er derfor perfekt som gave.


Info: 
Materiale: Japansk stål og mørk træ
Farve: Krom og brun
Indeholder: 3 Knive
Gaveæske


Tip: Glad for vin, se vores tilbehør til vin her.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvem er Legnoart?

Hvis du tager en vin elsker, der også elsker godt håndværk, om som har en svaghed for lækkert arbejde udført i træ, så har du manden bag Legnoart. Legnoart, har et bred udvalg af vin tilbehør, lavet i den højeste kvalitet, med flotte detaljer og solidt træ. Et super lækkert brand, som vi her hos Mixmeister er faldet på halen over. Gå på opdagelse i vores high end af vin tilbehør.

Se hele vores sortiment fra Legnoart her.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 5-10 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister