Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Klassisk champagnekøler med standerKlassisk champagnekøler med stander
545,00 kr
Varenummer: Chs-1000

Klassisk Champagnekøler m. stander - Det perfekte sæt!


En champagne og vin køler med stander i krom. Denne stander har en god højde på hele 73 cm, hvilket gør gør at den kan stå ved siden af dit bord, og derved sikre dig at du altid har din vin, dine bobler, din cava eller din champagne inden for kort afstand. En champagne køler med stander frigiver en masse plads på dit middagsbord, så der er mere plads til lækker mad, eller gode cocktails. Et godt sæt, til en god pris.


Mål: 
Højde: 73 cm.
Diameter: 20,5 cm.
Stander vægt: 2,8 kg.


Tip: Se hele vores udvalg af flaske kølere her. 

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerDen klassiske champagne køler:

Har ufattelig mange fordele, som nævnt oven over, sikre det dig en masse bordplads. Udover det, sikre du dig selvfølgelig også at din vin altid er kold. Men faktisk har en vin og champagne køler og en masse andre fordele. Du sikre dig at der ikke kommer kondensvand fra din flaske på dit veldækket bord eller dug, og efterlader mærker.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 10-15 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?