Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Stort udvalg af gode vin- og champagnekølere

Hvem elsker ikke en god kold vin? Hold din vin eller champagne kold i en køler. Frigiv bordplads og placer din køler i en smart stander der kan stå eller hænge på dit bord.

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Hvad er en vinkøler?

En vinkøler er en lille beholder som kan holde din vinflaske kold. Ofte vil man anvende en vinkøler til en hvidvin og rosévin. En vinkøler bliver ofte brugt på cafeer og restauranter, men i dag findes der en masse dagligdagslivsnydere, som ynder at nyde sin vin kold, både hjemme på terrassen, i sommerhuset eller på stranden. En vinkøler kan godt minde om en champagnekøler, men den er noget mere slank i sin form.

Fyld bunden af din vinkøler med isterninger, åben din vinflaske med en proptrækker og kom den ned i din køler. Sæt dig nu godt til rette, luk øjnene og nyd din kolde vin. Det har du altså fortjent!

Når du ikke at drikke alt din vin, har vi et stort udvalg af vinpropper her.

En vinkøler kan indeholde én standart vinflaske ad gangen. Læs længere nede hvilke servering temperatur vi anbefaler til de forskellige vintyper.


 

Hvad er en champagnekøler?

En champagnekøler er er en beholder til større flasker som champagne, og cavaflasker. En champagnekøler har en større åbning end en vinkøler, og har som ofte håndtag, som ser utrolig dekorative ud. Det ser rigtig flot og eksklusivt ud at servere flasker i en køler. En champagnekøleren sikrer dig at din mousserende vin, hele tiden holder sig dejlig kold.

Du kan tage en champagne med stuetemperatur og nedkøle den i løbet af 10-15 minutter, ved hjælp af en champagnekøler. Du fylder din champagnekøler med vand og rigeligt af isterninger og ligger din flaske i din køler. Efter 10-15 minutter vil din flaske være afkølet.

Når du ikke at drikke alt din champagne, kan du stoppe den med en champagnestopper, så mister den ikke de dejlige bobler, og kan nemt nydes dagen efter.

Det kan være en fordel at have et hvidt viskestykke om din champagneflaske, da kondensvand fra isterninger godt kan dryppe, og har du dækket med hvid dug, er det nogle ærgerlige pletter at få. Sidder du på terrassen og steger i sommersolen, kan det være helt rart med lidt nedkøling.

En champagnekøler kan indeholde én flaske vin eller én flaske champagne eller cava ad gangen. En champagnekøler kan placeres i en champagnestander, læs længere nede hvilke fordele en champagnestander kan give dig.

Værd at vide om en vin- og champagnekøler

Alle vores flaskekølere er lavet i rustfrit stål. Og passer ned i alle vores champagnestandere. Vi har flaskekølere i blandt andet farven krom/sølv og den varme kobber. Du kan også servere afkølede spiritusflasker i dine kølere.


Hvad er en champagnebowle?

En champagnebowle er simpelthen så smuk en måde at præsentere dine flotte flasker på. Den er perfekt til nytårsfesten og brylluppet, hvor man typisk nyder flere flasker på en gang. Du kan få forskellige størrelser i champagnebowle, vores største champagnebowle kan indeholde 6 flasker, og vores mindste champagnebowle kan indeholde 2-3 flasker ad gangen.


 

Anbefalet temperatur på vin og champagne.

  • Optimal temperatur til Champagne og nogle hvidvine har en optimal temperatur ved 7-9 °C
  • Rosé, andre hvidvine og unge rødvine har en optimal temperatur ved 11-14 °C
  • En almindelig og ældre rødvin har en optimal serverings temperatur ved 16-18 °C


Hvad er en champagnestander?

Champagnekølere hører ikke kun til på en restaurant, et wellnessophold eller et hotel, nej en champagnestander kan også bruges på terrassen til de lange lune sommeraftener, havefesten eller særlige festlige anledninger, som bryllup eller studentergilde.

En champagnestander er genial til at frigive plads på dit veldækket middagsbord, uden du skal løbe langt efter de kolde flasker. Og så er det bare smukt at kunne servere sine flasker. Alle champagnekølere passer til alle vores champagnestander.

Almindelig champagnestander

En ”almindelig” champagnestander er et stativ der står ved siden af dit middagsbord. Vi fører både klassiske stander i høj og en lav model. Derudover har vi også en model lavet i jern, som er rigtig god til ude servering, så den ikke lige vælter. Har du pladsmangel, eller har du en restaurant, kan du også få en champagnestander der kan klappes sammen, dette kan virkelig spare dig for noget lagerplads, denne stander er også god til dig der bor i en lille lejlighed, men stadig vil nyde livet. 

Bordholder til champagnekøler

En bordholder er en smart holder til din vin eller champagnekøler, som kan sidde på bordkanten, selvfølgelig uden skruer. En bordholder giver ingen mærker i bordet, da den blot holdes fast af sin egen vægt. En bordholder til champagnekøler frigiver en masse plads på dir spisebord eller dit terrassebord.