Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Stort udvalg af champagnekølere

Klassiske champagnekølere i krom eller den varme i smukke køler i kobber. Stort udvalg af kølere der kan holde dine champagneflasker kolde hele aftenen lang

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Hvad er en champagnekøler?

En champagnekøler er er en beholder til større flasker som champagne, og cava flasker. En champagnekøler sikrer dig at din mousserende vin, hele tiden holder sig dejlig kold. En champagnekøler har en større åbning end en vinkøler, og har som ofte håndtag, som ser utrolig dekorative ud. Det ser rigtig flot og eksklusivt ud at servere flasker i en køler.

En champagnekøler kan indeholde én flaske vin eller én flaske champagne, eller cava ad gangen. En champagnekøler kan placeres i en champagnestander. Læs her, hvilke fordele en champagnestander kan give dig.

Du kan tage en champagne med stuetemperatur og nedkøle den i løbet af 10-15 minutter, ved hjælp af en champagnekøler. Du fylder din champagnekøler med vand og rigeligt med isterninger og lægger din flaske i din køler. Efter 10-15 minutter vil din flaske være afkølet.

Når du ikke at drikke alt din champagne, kan du stoppe den med en champagnestopper, så mister den ikke de dejlige bobler, og kan nemt nydes dagen efter.

Det kan være en fordel at have et hvidt viskestykke om din champagneflaske, da kondensvand fra isterninger godt kan dryppe, og har du dækket med hvid dug, er det nogle ærgerlige pletter at få. Sidder du på terrassen og steger i sommersolen, kan det være helt rart med lidt nedkøling.


Påfyldning af champagnekøler

Du kan anvende en isske til at fylde dine isterninger over i din champagnekøler. Så undgår du forfrysninger i hænder og fingre.

En champagne har altid håndtag, hvilket gør det rigtig nemt for dig at bære den når der både er is og champagne i din køler. Som ofte fastgjort, og kan enten være i knob form, eller ringhåndtag. Og så det blot dig der skal beslutte om du er til det ene eller det andet.


Krom champagnekøler

En champagnekøler lavet i rustfrit stål, har farven ”sølv” og er de champagnekølere der er mest slidstærk, da en ridse ikke ses så tydeligt på dette materiale. En champagnekøler i rustfrit stål tåler også opvaskemaskine, men vi anbefaler blot at man tørrer den over med en våd klud, hvis noget snavs skulle komme på den.

En ridse kan komme hvis du støder din køler ind i bordkanten eller fra fingreringe og smykker.


Kobber champagnekøler

Denne køler er også lavet i rustfrit stål, men er altså ikke lige så hårdfør som en almindelig champagnekøler i krom. En ridse vil være tydeligere på en champagnekøler i kobber. En champagnekøler i kobber tåler ikke opvaskemaskine.

En ridse kan komme fra fingreringe, eller hvis du støder din køler ind i bordkanten.

Se alt vores barudstyr i kobber her


Hvornår anvender man en champagnekøler

Hver dag, hele året rundt! Champagnekølere hører ikke kun restauranter, wellnessophold og hoteller til, nej du kan sagtens rive din champagnekøler frem hvis du blot sidder og ser et afsnit sex and the city, for det er en fest i sig selv.

En champagnekøler kan også bruges til de lange lune hyggelige sommeraftener, de gode havefesten eller særlige festlige anledninger, som bryllup og studentergilder.