Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Stort udvalg af vinpropper

Har du brug for en vinprop i kork, eller en vin eller champagne stopper, har vi et stort udvalg lige her. Gem din vin hvis du ikke når at drikke det hele, uden at din vin, cava eller champagne mister sine gode aroma eller dens bobler (kuldioxid)

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Hvad er en vinprop?

En vinprop anvendes til at holde din vinflaske lukket, men bruges også til at der ikke kommer skidt og fluer ned i din vinflaske. En vinprop blev oprindeligt lavet ud af glas, og kork. Men i dag bliver en vinprop også fremstillet i både gummi, plastik og metal.

I dag kan du ikke kun få en vinprop, men du kan også få en prop til mousserende vine som champagne og cava, der sørger for at dine bobler (kuldioxid) ikke forsvinder hen over natten, hvis du ikke når at drikke alt på en gang.

Vinstopper

En vinstopper er en rigtig god vinprop med vakuum, og er perfekt til dig der ikke ønsker at drikke en hel flaske vin, men vil nyde den over et par dage. Vinproppen lukker helt tæt om din vinflaske, så der ikke kommer ilt ind i din vinflaske. Kan bruges igen og igen.

Champagnestopper

En champagnestopper kan bruges til alle mousserende vine, og sikre dig at din vin eller champagne bevare sine skønne bobler (kuldioxid) så den også kan nydes dagen efter, hvis du ikke når at drikke alt vin på en aften.

Du kan altså åbne en flaske mousserende vin med god samvittighed, uden at skulle hælde en halv flaske ud i vasken, fordi den er blevet flad.


Plastprop

Denne vinprop er en sikker vinder, og især vores sorte vinprop fra Lurch er en bestseller. Denne vinprop har lameller der sikrer dig at proppen slutter helt tæt til flaskens hals, så den ikke mister sin gode aromaer.

Når du åbner en vinflaske med en plastprop, vil aldrig opleve at din vin vil være syg med prop. Trods det har plastproppen aldrig rigtig vundet vinproducenternes hjerter. I Frankrig siger de fleste vinslotte ”non” til både plastprop og skruelåg. Nogle plastpropper er også undre mistanke for at afgive kemisk bismag til vinen, samt at den skulle opsuge noget af vinens dejlige aroma – Men det er altså ikke bevist.

Korkprop

Korkproppen er en billig og rigtig god vinprop, denne vinprop dukkede op i 1600-tallet, og afløste de dyre glas propper. Korkproppen tillod at man kunne lagre sine vinflasker i længere tid end førhen.

En lille bonus om korkproppen

Propsyge er den mest almindelige fejl en vin kan få. Ofte rammer det billige vine, der som ofte har billigere typer korkprop. Faktisk rammer propsyge, 5 % af alle vinflasker. Amen. 

Hvis din vin har fået propsyge vil den smage jordslået, og duften af mug vil også være der. Har du nået at skænke i dit vinglas, skal du vaske det, eller tage et nyt inden du skænker et nyt glas. Det ikke sundhedsskadeligt at komme til at indtage en vin med propsyge. Tag din vin tilbage til din forhandler og få den byttet til en ny.


Vintilbehør

Vi har et stort udvalg af vintilbehør, og du kan se hele vores sortiment her. Hvis du er på udkig efter smukke vinglas, har vi både vinglas i glas og krystalglas her.